Nieuws

Unieke deal: nu uw AV-oplossing bestellen én gebruiken, pas in 2018 betalen

15-11-2017 10:21

Normaal worden cadeaus in de Decembermaand uitgedeeld; BIS begint er nú al mee. En we hebben vaker bijzondere en aantrekkelijke acties (gehad), maar deze is zelfs voor ons uniek. Wat wij u nu aanbieden, hebben wij nog nooit aangeboden… Als u nu uw AV-oplossing bestelt - variërend van een enkele ClickShare tot een complete boardroom - krijgt u uitstel van betaling tot begin 2018*. Als u dat wilt, tenminste. Da’s uniek, toch?

Investeringsvrijheid met resultaten

Eigenlijk hoeven wij de voordelen van deze actie niet aan u uit te leggen. Die zijn duidelijk, maar we kunnen het niet laten om er toch een paar te noemen… Allereerst kunt u de AV & IT oplossingen bestellen, waar u nu al graag over beschikt, maar waarvoor u pas in 2018 budget heeft. Oplossingen die u écht ondersteunen bij het bereiken van uw doelstellingen. Ten tweede; mocht u wél budget beschikbaar hebben, dan kunt u dat budget aanwenden voor andere investeringen, terwijl u alsnog profiteert van de nieuwste AV & IT technologie. Is dat geen prettige gedachte. Een derde voordeel is dat onze “uitgestelde-betalings-regeling” gunstig is voor uw resultaten van 2017. Die gaan (nog meer) glanzen.

Het is tijd voor actie

Wij denken u met deze bijzondere actie een leuk aanbod te doen. Een actie die vraagt om uw (re)actie. Wij nodigen u uit om de Audiovisuele & IT oplossingen die u eigenlijk pas in 2018 wilde of mocht bestellen, gewoon nu te bestellen. Wij gaan de oplossingen dan zo snel mogelijk bij u realiseren. En u…? U betaalt pas in 2018.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, dat is het niet. Kom daarom nu in actie.
Bel BIS: 015 287 487 . Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte