Nieuws

Geef uw narrowcasting content kracht met een total refesh

07-09-2017 10:14

Gebruikt u uw narrowcasting platform (ook wel: digital signage) ook actief om met uw collega’s, bezoekers en klanten te communiceren? Dan heeft u waarschijnlijk allang ontdekt hoe krachtig goed gevisualiseerde content is? Zeker als de content speciaal is ontworpen voor narrowcasting! Het trekt de aandacht, communiceert krachtig én boeit meteen.

Ondanks het belang dat u hecht aan goede content, is de kans vrij groot dat u niet de beschikking heeft over de juiste resources en kennis om de content up-to-date te houden. Althans, dat is wat wij regelmatig te horen krijgen van onze klanten. Daardoor raakt content verouderd, de uitstraling gedateerd en verliest het kracht. En dat is jammer!

Maar het kan ook dat u gaandeweg nieuwe wensen heeft gekregen voor uw bestaande oplossing. Bijvoorbeeld doordat uw huisstijl is veranderd, u andere widgets wilt toevoegen of informatie uit een (interne) database via uw narrowcasting oplossing wilt ontsluiten met behulp van een slimme koppeling. En daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat u “gewoon” benieuwd bent naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital signage. Daar zijn we altijd nieuwsgierig naar, toch?

Wat ons betreft stuk-voor-stuk goede redenen om een keer bij u langs te komen om u bij te praten over de nieuwste technologie, mogelijkheden in de cloud, nieuwe widgets etc. We kunnen dan gelijk met u brainstormen over een content refresh.

Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte