Nieuws

Iedereen kan nu Huddelen met Huddle-as-a-Service

07-09-2017 10:06

U heeft er misschien al over gelezen, de trend van bezit van technologie naar gebruik van technologie. We kunnen ons werk niet goed meer doen als we geen goede hard- en software voor vergaderen, presenteren, lesgeven en informeren hebben.

Maar niet iedere organisatie heeft de middelen om grote investeringen in dergelijke technologieën te doen. BIS biedt zijn klanten daarom AV-as-a-service aan, om toch te kunnen profiteren van de nieuwste AV & IT technologie. AV & IT oplossingen worden bij steeds meer organisaties onmisbaar. Via AV-as-a-service betaalt u een vast bedrag per maand, inclusief service en onderhoud, in plaats van in één keer een investering te moeten doen in uw AV & IT technologie.

Heeft u in uw organisatie behoefte aan informele alles-in-één overleg- en samenwerkplekken? Eén of meerdere plekken waar uw collega’s kunnen samenkomen voor kort, informeel, interactief en to-the-point overleg; daarbij ondersteund de door de juiste apparatuur en meubilair dat speciaal voor dat type overleg is ontwikkeld? Kies dan voor (één van) onze Huddle Solutions As-a-service!

Met ons Huddle-as-a-service concept profiteert u niet alleen van een vast maandbedrag voor uw AV & IT technologie. Het preventief onderhoud, telefonische en online support zorgen ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op perfect werkende apparatuur. Verouderde apparatuur wordt na verloop van tijd ge-update of, indien nodig, vervangen.

En mocht er onverhoopt een defect optreden, dan kunt u rekenen op de snelle, professionele en effectieve inzet van onze technische service afdeling. Via een eenvoudig aanmeldsysteem wordt direct een serviceprocedure in werking gesteld waar u verder geen omkijken naar heeft, zodat u voor u het weet… weer verder kunt met Huddelen!

Benieuwd naar uw-bedrag-per-maand voor een van onze prachtige Huddles?
Bel vandaag nog 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte