Nieuws

Microsoft Surface Hub nog krachtiger na Creators update

07-06-2017 14:13

De Creators-Update is het resultaat van maanden luisteren naar feedback van gebruikers en omvat geweldige functies en tools om teams beter te maken. Onze favorieten: de nieuwe Microsoft Whiteboard App en de diepere integratie van je persoonlijke Microsoft Account met bijhorende files. Laten we eens bekijken wat er verbeterd werd.

Microsoft Whiteboard heruitgevonden

Intelligente digitale inkt, erkenning van meetkunde, tabelconversie, automatische tabel arcering ,… de lijst met nieuwe features is lang. Real-time samenwerken in Whiteboard (waarbij teams collaboreren op verschillende apparaten) voelt next-level aan, je moet het eens ervaren hebben om alle voordelen in te zien.

Single sign-on en diepere integratie met Office 365

Microsoft heeft de Surface Hub persoonlijker gemaakt door gebruikers ook te laten inloggen op het Office 365-account vanuit het welkomstscherm of het bijgewerkte startmenu. Dit is geen verplichting, maar een optie die wordt ingebouwd, de voordelen hier van zijn:
  • Inhoud die is opgeslagen in uw OneDrive kan meteen geopend worden
  • Shortcuts naar de meest recent gebruikte documenten
  • Integratie met Microsoft-Teams

Verbeterde audio, Miracast en Skype ervaringen

Wij zijn fan van Surface Hub bijeenkomsten omdat ze onze klanten het gevoel geven dat ze in dezelfde ruimte bij elkaar aanwezig zijn. Hiervoor is een perfecte audio-ervaring van cruciaal belang. Daarom werd samen met Dolby onderzocht hoe de audio nog beter kan worden tijdens videoconferencing. Andere updates omvatten verbeterde Miracast projectie om het sneller en betrouwbaarder te maken. Skype besturingselementen zijn ook vereenvoudigd waardoor het sneller en eenvoudiger is om te bellen, bericht en inhoud te delen met externe deelnemers. Tevens kan je makkelijker bladeren door de geplande vergaderingen op het Welkom-scherm dankzij een nieuwe carrousel.

Nieuwe functies voor beheer en beveiliging

Beveiliging en privacy van gegevens zijn van het allergrootste belang voor BIS. Om ervoor te zorgen dat hetgeen gebeurt in uw vergadering het kantoor nooit verlaat zijn volgende mogelijkheden toegevoegd:
  • De mogelijkheid om de Surface Hub te wipen aan het einde van elke sessie (standaard)
  • De optie voor het vereisen van BitLocker encryptie voor USB-poorten om malware te voorkomen
  • Ondersteuning voor extra functies voor Mobile Device Management (MDM), zodat IT-beheerders instellingen kunnen wijzigen op afstand;
  • Ondersteuning voor verificatie met twee factoren

Tot slot

Microsoft & BIS zijn ongelooflijk gepassioneerd om mensen productiever te laten samenwerken en op deze manier hun ideeën sneller tot leven te brengen. Wij geloven dat je het beste resultaat bereikt door collaboratie. Binnen BIS gaat deze stelling alvast op. Wil u graag meer weten over Surface Hub of deze update? Vraag hier uw persoonlijke demo aan.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte