Nieuws

Sharp introduceert groot aantal nieuwe professionele displays

31-05-2017 10:02

Sharp introduceert een volledig getransformeerd productassortiment met onder meer zes nieuwe productlijnen. In één oogopslag is duidelijk dat Sharp onder de Foxconn vlag niet alleen heeft geïnvesteerd in mainstream productcategorieën, zoals narrowcasting displays, maar ook in innovatieve oplossingen zoals grootformaat videowalls, huddle displays en touch schermen die speciaal ontworpen zijn voor kleine vergaderkamers.

Interactieve displays met optical bonding technologie

Eén van de nieuwe productlijnen is de vernieuwde Sharp BigPad voor in vergaderruimtes, trainingsfaciliteiten en klaslokalen. De PN-70SC5 (70 inch) en PN-80SC5 (80 inch) zijn voorzien van optische bonding technologie. Met deze verbeterde functionaliteit bieden de Sharp BigPad touchscreens een nog betere touch ervaring tijdens presentaties en online vergaderingen.

Touch displays voor gebruik in huddle rooms

Sharp lanceert tevens een 40 inch interactief BigPad scherm dat speciaal ontworpen is voor gebruik in kleine vergaderkamers en huddle rooms, de PN-40TC1. Het touchscreen beschikt over P-Cap Capacitive Touch technologie en combineert alle voordelen van zijn grote Big Pad broer met een kleiner schermformaat. Hierdoor is het interactieve scherm ideaal voor het samenwerken in kleine groepen.

Digitale informatievoorziening

Sharps assortiment voor digitale informatievoorziening verandert flink dankzij nieuwe hardware, software en samenwerkingsverbanden met externe softwareproviders. Zo toont Sharp nieuwe hardware in de vorm van vernieuwde, zeer heldere PN-R-schermen en de PN-Y-serie die ‘plug and play’ zijn met de ingebouwde USB-mediaspeler. Daarnaast laat Sharp een nieuwe lijn betaalbare grootformaatschermen zien, de PN-Q-serie. Deze zijn speciaal ontworpen voor vergaderruimtes en commerciële displaytoepassingen. De PN-Q-schermen zijn verkrijgbaar in formaten oplopend van 60 tot 90 inch.

’s Werelds grootste videowall display

Sharp bouwt voort op een stevige positie in de videowall-markt en lanceert een nieuw 70 inch model, het grootste formaat dat wereldwijd verkrijgbaar is. Het PN-V701-scherm combineert de unieke UV2A technologie van Sharp met ‘Advanced UCCT’ (Uniform Colour Calibration Technology) en een dunne, maar robuuste omlijsting. Hierdoor kan een hoge beeldkwaliteit consistent worden weergegeven over de gehele videowall met slechts een minimale onderbreking bij de display-overgangen.

Serieuze speler voor display integratie

Dankzij onze samenwerking met Foxconn heeft Sharp een sterke uitbreiding kunnen realiseren. Met het nieuwe productassortiment weet deze fabrikant zich wederom te positioneren als een serieuze partner voor hoogwaardige display integraties.

Wilt u meer informatie over de Sharp displays of advies over het juiste scherm voor uw situatie? Bel BIS 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts. Onze adviseurs helpen u graag!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte