Nieuws

Econocom krijgt groen licht voor overname BIS Groep

29-05-2017 20:35

Combinatie BIS en Econocom brengt veel voordelen voor BIS relaties

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft groen licht aan de overname van de BIS groep door het Econocom groep. De combinatie van beide bedrijven brengt de meest actuele audiovisuele & IT technologie binnen het bereik van iedere organisatie in elke branche, waarbij klanten niet betalen voor het bezit, maar alleen voor het gebruik. En dát is een benadering die de AV & IT markt volledig zal veranderen.

Meest actuele technologie binnen ieders bereik

Zoals gezegd brengt de combinatie van beide bedrijven de meest actuele audiovisuele & IT technologie binnen het bereik van iedere organisatie in elke branche. BIS zorgt daarbij voor de technologie en dankzij Econocom is deze technologie as-a-service beschikbaar. Kenmerkend voor onze technologie is dat het de manier van (samen)werken verandert en verbetert. Daarom zal in de komende jaren slimme audiovisuele en IT technologie in iedere organisatie doordringen tot diep in het primaire proces en op iedere werkplek.

Pay-per-use, van bezit naar gebruik

Als u de economische ontwikkelingen volgt, ziet ook u de trend van bezit naar gebruik. Een trend die voor de huidige generatie young professionals al heel normaal is. Gebruik wordt veel belangrijker dan bezit. Door de kracht en innovatieve mogelijkheden van Econocom kan BIS nu volop op deze trend inzetten. Wij leveren volledige audiovisuele & IT oplossingen as-a-service, waarbij u alleen nog maar betaalt voor het gebruik. Met alle voordelen van dien.

Een greep uit onze mogelijkheden

  1. Volledig ontworpen en ingerichte presentatie-, informatie- en communicatieruimtes
  2. Intelligente audiovisuele & IT oplossingen om te vergaderen, presenteren en informatie te delen
  3. Interactieve collaboration en videoconference om wereldwijd te vergaderen zonder reizen
  4. Digital signage oplossingen (narrowcasting) voor visueel aantrekkelijke informatiedistributie
  5. Krachtige LED solutions voor aansprekende grootbeeldcommunicatie; zowel indoor als outdoor
  6. Service-op-maat, waaronder onderhoud en preventie, maar ook IT security, patchmanagement etc.
  7. Aansprekende audiovisuele mogelijkheden op huurbasis; voor één dag of een (langere) periode

Het voert veel te ver om hier al onze mogelijkheden op te sommen. Ontdekt u ze zelf, hier op onze website. Eén ding is zeker: dankzij Econocom & BIS kunt u nu profiteren van al deze mogelijkheden zonder grootschalige investeringen.

Gamechanger in de AV & IT markt

De toewijding aan digitale transformatie, de toepassing van disruptieve technologie, de unieke mix van flexibele financiële en technologische mogelijkheden én de schaalgrootte maken de combinatie BIS & Econocom een gamechanger in de AV & IT markt. Wij helpen organisaties flexibeler op trends in te spelen, sneller technologie te omarmen, meer van de technologische mogelijkheden te profiteren en de manier waarop mensen (samen)werken continue te innoveren. En dat zonder investeringen, zonder afschrijvingen en met gelijkblijvende maandlasten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de overname van BIS door Econocom? Stuur een e-mail naar info@bis.be. Of neem contact op met een van onze account managers.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte