Nieuws

Avocor touch displays steeds populairder en bekroond met Awards

13-04-2017 09:10

Avocor timmert flink aan de weg. Met steeds meer organisaties en onderwijsinstellingen die de goede eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs inzien, zien we Avocor touch displays in veel klaslokaal-, vergader- en collaboration omgevingen opduiken. De meerwaarde van Avocor werd de laatste maanden onderstreept door twee Awards die aan Avocor zijn uitgereikt.

Avocor valt in de prijzen op de BETT en de ISE

Dat de Avocor displays echt innovatief zijn, blijkt ook uit het feit dat ze onlangs in de prijzen zijn gevallen. Avocor heeft namelijk de prestigieuze BETT Award in de categorie Digital Devices in ontvangst mogen nemen. Genomineerden voor de BETT Awards waren aanbieders en innovators op het gebied van ICT voor het onderwijs. Organisaties die door middel van technologische oplossingen een fundamentele bijdrage leveren aan het leerproces. Daarnaast werd Avocor op de ISE 2017 - de grootste vakbeurs voor de professionele audiovisuele & IT branche - beloond met een Best of Show award in de categorie AV Technology.

De unieke eigenschappen van de Avocor displays

  • Avocor’s InGlass technologie zorgt voor uiterst accurate en natuurlijke respons op aanraking met een pen, vinger of palm
  • Een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring dankzij de geïntegreerde Windows 10-PC
  • Perfect voor intensieve collaboration, het scherm houdt de bewegingen feilloos bij
  • Handige geïntegreerde bedieningsknoppen aan de voorkant voor de meest gebruikte functies
  • Speciaal voor Avocor ontwikkelde accessoires zoals de Avocor soundbar en vloerstandaard

Wij zijn in ieder geval overtuigd van innovatieve touchscreens van Avocor. U ook? Bekijk het assortiment online. Of maak een afspraak voor een demo in ons Experience Center. 

Bel 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte