Nieuws

Alles wat BIS biedt in één prachtige brochure

28-12-2016 09:18

BIS is voortdurend in beweging. Nieuwe technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Andere manieren van (samen)werken creëren nieuwe behoeftes. Om te midden van al deze veranderingen steeds weer de best mogelijke oplossingen voor uw audiovisuele & ICT infrastructuur aan te kunnen bieden, analyseren technisch specialisten van BIS alle ontwikkelingen in ons vakgebied en worden de veelbelovende technologieën geadopteerd.

Om u te laten zien wat wij inmiddels voor uw organisatie kunnen betekenen, en om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden die uw organisatie écht beter en efficiënter maken, hebben wij een volledig nieuwe brochure bedacht, geschreven én ontworpen.

Onze prachtige brochure (56 pagina’s) staat geheel in het teken van activiteitengericht huisvesten; met aan het eind een fraai overzicht van onze in-huis ontworpen lijn vergadermeubilair. Met heel veel referentiecases wordt een prachtig beeld geschetst van de audiovisuele & ICT mogelijkheden anno nu en in de nabije de toekomst.

Regie in eigen hand

Zoals u van BIS gewend bent houden we graag de regie in eigen hand. Voor de ontwikkeling van een brochure is dat niet anders. De brochure is dan ook geheel in eigen huis gemaakt door onze eigen mensen. Van idee tot design. En van de teksten tot de visuals. Alleen het daadwerkelijk drukken is uitbesteed. Wil u zien hoe de brochure tot stand is gekomen? Bekijk dan onderstaande video.

Vraag uw brochure vandaag nog aan.

Alles wat u wilt weten over Activiteitengericht Huisvesten. Stuur hier uw aanvraag in. Wij sturen hem graag naar u op.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte