Nieuws

StarLeaf OpenCloud 4.0 biedt inspirerende mogelijkheden

02-11-2016 08:56

De voordelen van Cloud services zijn voor heel veel organisaties groot. Naast volledige ontzorging en redundantie is het probleemloos en snel implementeren van extra features en verbeteringen een voordeel dat sterk positief gewaardeerd wordt. En dat zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Via automatische roll-outs draait uw hardware altijd op dezelfde en nieuwste firmware.

Recent heeft StarLeaf (inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van cloud videoconferencing) een nieuwe update uitgerold: StarLeaf OpenCloud 4.0 Met ook nu weer slimme features en aantrekkelijke mogelijkheden. We delen ze graag met u.

Click-to-Call browser dialing

Ook zonder de software installatie van StarLeaf Breeze kan u nu snel iemand videobellen vanuit de browser. StarLeaf Click-to-Call kan eenvoudig geïntegreerd worden in websites en is beschikbaar voor Chrome, Firefox en Opera browsers. Via een externe plug-in werkt het ook met Internet Explorer en Safari.

Nieuwe conference mogelijkheden

Vanaf heden wordt het makkelijker om individuele deelnemers te muten (of uit te sluiten) in een lopende conference. De conference kan nu ook worden gelocked zodra er een (vooraf) bepaald aantal deelnemers bereikt is. Daarnaast worden deelnemers slimmer in beeld gebracht zodat de scherm en content lay-out perfect benut worden op uw flatpanel displays of pc-monitoren.

Aanpasbare touchpanel branding

De grafische specialisten van BIS digital productions kunnen uw touchpanel lay-out en on-screen weergave afstemmen op de huisstijl waarmee u vertrouwd bent. De herkenbaarheid vergroot, het gevoel van vertrouwen neemt toe en het gebruiksplezier groeit.

Conferencing optimalisaties

  • Premium Conferencing programma met een capaciteit van maximaal 30 deelnemers. Vanaf nu wordt het nog eenvoudiger om met veel partijen te overleggen.
  • Elke StarLeaf klant kan deelnemen aan een conferentie door slechts 7 cijfers in te toetsen, zelfs als de conferentie niet wordt gehost door uw organisatie.
  • Terwijl u op de organisator van uw StarLeaf conferentie zit te wachten, ziet u nu een welkomstscherm totdat uw gastheer verbindt. U zult tevens weten wie er precies in uw vergadering zit dankzij de aangepaste weergave van de deelnemersnamen.

Skype for Business Screen Sharing

We zijn het er allemaal over eens dat videobellen even makkelijk en laagdrempelig moet aanvoelen als klassieke telefoongesprekken. Microsofts Skype for Business timmert op dit gebied hard aan de weg. Dankzij de samenwerking tussen Skype for Business en StarLeaf Cloud 4.0, kunnen Skype for Business gebruikers nu genieten van het bi-directionele delen van het scherm met een druk op de knop in een StarLeaf gesprek. En dit met elke gebruiker van StarLeaf, Polycom, Cisco, etc.

Camera Presets

Vanaf vandaag slaat u tot 5 presets op via de touchscreen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, licht in de zaal, tafelindeling etc. kunt u dus een ruime variatie presets opslaan. Blader vervolgens op een intuïtieve wijze door deze presets en maak de juiste keuze voor het maximale effect.

StarLeaf Encore

Een nieuw videoconference recording pakket wordt beschikbaar voor gebruikers die deze extra dienst willen gebruiken. U heeft geen andere pakketten meer nodig, het recording platform zit helemaal verweven in de StarLeaf Cloud. Neem contact op met BIS indien dit geactiveerd moet worden.

Endpoint Control & Open Cloud API

StarLeaf 's endpoint control API maakt volledige integratie mogelijk met Crestron, AMX en Extron controllers. Deze API is nu beschikbaar voor zowel de IP als de oudere seriële interface. De OpenCloud API is beschikbaar om de StarLeaf software binnen uw bedrijfskritische omgeving op maat af te stellen.

Meer informatie over deze innovatie van StarLeaf of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel BIS 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte