Nieuws

Starleaf Cloud 3.0 biedt inspirerende mogelijkheden

05-10-2016 12:10

De voordelen van Cloud services zijn voor heel veel organisaties groot. Naast volledige ontzorging en redundancy is het probleemloos en snel implementeren van extra features en verbeteringen een voordeel dat sterk positief gewaardeerd wordt. En dat zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Via automatische roll-outs draait uw hardware steeds op dezelfde en nieuwste firmware.

Conferencing optimalisaties

Recent heeft Starleaf (inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van cloud videoconferencing) een nieuwe update uitgerold. Met ook nu weer slimme features en aantrekkelijke mogelijkheden.

  • Premium Conferencing programma met een capaciteit van maximaal 30 deelnemers. Vanaf nu wordt het nog eenvoudiger om met veel partijen te overleggen.
  • Elke StarLeaf klant kan deelnemen aan een conferentie door slechts 7 cijfers in te toetsen, zelfs als de conferentie niet wordt gehost door uw organisatie.
  • Terwijl u op de organisator van uw StarLeaf conferentie zit te wachten, ziet u nu een welkomstscherm totdat uw gastheer verbindt. U zult tevens weten wie er precies in uw vergadering zit dankzij de aangepaste weergave van de deelnemersnamen.

Skype for Business Screen Sharing

We zijn het er allemaal over eens dat videobellen even makkelijk en laagdrempelig moet aanvoelen als klassieke telefoongesprekken. Microsoft’s Skype for Business timmert op dit gebied inmiddels hard aan de weg. Dankzij de samenwerking tussen Skype for Business en StarLeaf Cloud 3.0, kunnen Skype for Business gebruikers nu genieten van het bi-directionele delen van het scherm met een druk op de knop in een StarLeaf gesprek. En dit met elke gebruiker van StarLeaf, Polycom, Cisco, etc.

Camera Presets

Vanaf vandaag slaat u tot 5 presets op via de touchscreen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, licht in de zaal, tafelindeling etc. kunt u dus een ruime variatie presets opslaan. Blader vervolgens op een intuïtieve wijze door deze presets en maak de juiste keuze voor het maximale effect.

StarLeaf Encore

Een nieuw videoconference recording pakket wordt beschikbaar voor gebruikers die deze extra dienst willen gebruiken. U heeft geen andere pakketten meer nodig, het recording platform zit helemaal verweven in de StarLead Cloud. Neem contact op met BIS indien dit geactiveerd moet worden.

Endpoint Control API

StarLeaf 's endpoint control API maakt volledige integratie mogelijk met Crestron, AMX en Extron controllers. Deze API is nu beschikbaar voor zowel de IP als de oudere seriële interface. Voor meer informatie, neem contact op met BIS.

Wilt u meer informatie over deze innovatie van Starleaf of een vrijblijvende offerte op maat? Bel BIS 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte