Nieuws

Hitachi LP-WU3500: ´s Werelds eerste LED projector met 3500 Lumen lichtopbrengst

04-10-2016 14:29

LED als lichtbron in beamers in plaats van traditionele lampen. Iets wat al eerder werd toegepast bij pocketprojectoren. Máár een LED projector met maar liefst 3.500!! ANSI lumen zagen we nog niet eerder. Hitachi maakt het waar! Daarmee breekt het tijdperk aan dat LED projectie echt de traditionele beamers gaat vervangen. Met ons milieu als grootste winnaar!

Vier keer meer licht

Hitachi's New Ultra Solid Engine Projector is ‘s werelds eerste 3.500 ANSI Lumen LED Projector. Met de gloednieuwe High Lumen Density (HLD) lichtbron zendt deze beamer vier keer meer licht uit dan met de huidige LED technologie. Hierdoor is het geprojecteerde beeld tot drie keer helderder. En dat met behoud van de kleurechtheid door de zeer hoge contrast ratio van 30.000:1. Uiteraard beschikt deze projector over alle professionele aansluitmogelijkheden zoals meerdere HDMI poorten en HDBaseT; een technologie die de overdracht van Ultra High Definition digitale media signalen via een standaard LAN-kabel (Cat5/6) tot een afstand van 100 meter mogelijk maakt.

Het milieu de grootste winnaar

Behalve alle voordelen die LED beamers aan de gebruikers bieden is uiteindelijk het milieu de grootste winnaar. Doordat de projector geen fosforwiel, geen kwik en geen lamp heeft die tijdens de levensduur van de projector vervangen moet worden, wordt het milieubelastend afval tot een minimum beperkt. Daarnaast gebruiken deze beamers veel minder energie dan andere typen projectoren. Iets dat zowel goed voor het milieu is als voor uw gebruikskosten.

Vernieuwende technologie voor letterlijk grootse projecties

Met deze vernieuwende technologie speelt Hitachi feilloos in op de trend om met projectie - tegen relatief lage investeringen - grootse dingen te doen. Denk aan het koppelen van beamers voor naadloze projecties van uitzonderlijke afmetingen of interactieve projecties tegen de wand of op de vloer. Maar ook 360 graden projecteren op rondlopende muren is iets dat met de huidige technologie moeiteloos te realiseren is. Kortom de innovatie van Hitachi biedt tal van mogelijkheden en zet projectie echt weer op de kaart.

Wilt u meer informatie over deze innovatie van Hitachi of een vrijblijvende offerte op maat? Bel BIS 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte