Nieuws

De Evoko Liso: opvolger van de Award Winning Evoko Room Manager

08-07-2016 14:20

Evoko heeft in 2010 met de Room Manager een prachtige oplossing voor ruimtereservering neergezet. Dubbele boekingen en frustraties waren hiermee verleden tijd. Nu heeft Evoko de nieuwe generatie Room Manager ontwikkeld. Met meer mogelijkheden en een gebruiksvriendelijkere interface. Maak kennis met de Evoko Liso.

Nieuwe generatie Room Manager is nog slimmer

Evoko Liso gebaseerd op de succesvolle Evoko Room Manager, maar met nóg betere functionaliteit. Het is nu mogelijk om vanuit je favoriete agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Alle informatie is op het display beschikbaar, zoals formaat, aanwezige apparatuur en status. Voor iedere vergadering kan de perfecte ruimte gevonden worden. Dankzij de ingebouwde sensor kan de Liso specifieke informatie tonen wanneer iemand er op af loopt.

Optimaliseer gebruik door te analyseren

De Liso geeft u volledig inzicht in het gebruik van ruimtes in uw organisatie. Door de statistieken in het web based Evoko Home te analyseren kunt u vergaderpatronen achterhalen en uw faciliteiten hierop optimaliseren. Daardoor wordt het mogelijk om op bepaalde kosten te besparen en een zeer efficiënte vergadercultuur te realiseren.

Zeer vriendelijk in installatie en gebruik

Evoko Liso werkt ‘gewoon’ op WiFi en op PoE/PoE+, en heeft RFID/NFC of PIN mogelijkheden. Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De interface en installatie zijn zo intuïtief en gebruiksvriendelijk dat alle functies voor iedereen in een paar aanrakingen te bereiken zijn.

Het volgende niveau

Kortom: De Evoko Liso heeft ruimtereservering naar het volgende niveau gebracht met een verbeterde interface en uitgebreidere mogelijkheden, om het voor gebruikers nog makkelijker te maken de perfecte ruimte voor hun vergadering te vinden.

Bestel de Evoko Liso direct in onze webshop.

Meer weten of gratis persoonlijk advies? Onze adviseurs helpen u graag. De Liso is vanaf september leverbaar.
Bel BIS: 015 287 487 of gebruik het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte