Nieuws

Gratis whitepaper: Professioneel display stimuleert Het Nieuwe Samenwerken

16-06-2016 09:57

Een goede presentatie houden, is niet alleen een kwestie van een goed verhaal vertellen. Beelden zeggen meer dan woorden en daar bovenop geldt dat interactie het presenteren en samenwerken in zeer veel gevallen verbetert.

Voortgaande ontwikkeling

De toepassing van touch displays in een zakelijke omgeving is het gevolg van een ontwikkeling die ruim 10 jaar geleden in het onderwijs is begonnen. In die tijd werden de digitale schoolborden op de educatiemarkt steeds populairder. Het digitaal schoolbord - een soort projectiescherm met een interactieve touchlaag erover heen - heeft het krijtbord grotendeels vervangen. Niet in het minst omdat het – naast de interactieve voordelen - de gebruiker in staat stelt om filmpjes af te spelen of om bepaalde software toegankelijk te maken.

Vanuit het onderwijs naar het bedrijfsleven

De laatste jaren zet de trend meer en meer door dat het digitale schoolbord op zijn beurt weer wordt vervangen door een e-Board; een LCD scherm met interactieve technologie. Vooral op de basisscholen neemt dit een enorme vlucht en deze trend zet zich door naar het bedrijfsleven. Ook daar wordt tijdens vergaderingen het whiteboard of de beamer dus steeds vaker vervangen door een e-Board.

Toepassingen en voordelen

Met een e-Board haalt u het beste uit uw medewerkers. Als werkgever kan het gebruik van e-Boards ook voordelen opleveren op het gebied van recruiting. Steeds meer software wordt nu ook al gemaakt voor touchscreens. De studenten van nu die hiermee zijn opgegroeid, verwachten dergelijke tools bij hun toekomstige werkgever. Het kan dus zelfs een trigger zijn om nieuwe talenten (high potentials) aan te trekken en om te laten zien dat u het beste voor uw personeel te bieden hebt en dat u mee gaat met de ontwikkeling van de IT-technologie.

Maar een e-Board biedt nog veel meer mogelijkheden en voordelen. Welke?
U leest er alles over in deze whitepaper Interactief Presenteren.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte