Nieuws

Massale belangstelling voor de AV installatie bij Telenet

04-04-2016 09:14

De zaal was volledig volgeboekt

Iedereen greep deze unieke kans en ervaarde hoe Telenet vandaag collaboreert met beeld en geluid, zowel intern als extern. U zag hoe Telenet omgaat met BYOD, Meeting Room Management, Draadloos presenteren, Videoconference, UC... Het bedrijfsrestaurant met flexwerk mogelijkheden en de indrukwekkende Telenet inkomhal met videowalls gooide tevens grote ogen!

Aansluitend een aangename verrassing in de BIS Showroom

Niemand wist het op voorhand, na het bezoek aan Telenet gingen we terug met de bus naar de kantoren van BIS om daar kennis te maken met de Microsoft Surface Hub! Onze collega's en instucteurs van dit toestel wisten niet waar beginnen, de belangstelling was zodanig groot dat BIS dit op korte termijn zal herhalen. Hiervoor worden in de toekomst nog uitnodigingen verstuurd.

Dankwoord aan Telenet

Tot slot bedanken wij onze klant voor de gastvrijheid en betrokkenheid van al het personeel bij dit event. Gezien de omvang van de groep was dit ook wel hard nodig. Het zal u ook niet verbazen dat de vergaderresources uitermate druk bezet worden, wij begrijpen dan ook dat het regelen en blokkeren van de zalen niet evident moet geweest zijn. Dank u wel daarvoor!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte