Nieuws

BIS ontvangt Barco's EMEA Partner Award

02-02-2016 08:48

Barco’s ClickShare maakt het mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD/LED scherm of digitaal whiteboard. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop of klikt op 'Airplay to Clickshare' via een tablet / smartphone en het beeld wordt weergegeven. Ook geluid wordt synchroon meegestuurd.

Onlangs werd BIS uitgeroepen tot winnaar van de Award voor beste Barco Clickshare dealer in de EMEA zone. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de BIS vertegenwoordigers en adviseurs om de toegevoegde waarde en voordelen van draadloze oplossingen aan eindgebruikers over te brengen, heeft BIS in 2015 een aanzienlijk deel units mogen installeren.

Wilt u ook advies over hoe u het maximale uit uw Barco Clickshare kunt halen? Of heeft u vragen over uw vergaderruimte in het algemeen? Onze specialisten staan dagelijks klaar om vrijblijvend met u mee te denken en u te voorzien van passend advies op uw audiovisuele en ICT vraagstukken.

Deze draadloze technologie nog niet live gezien? Bel BIS 015 287 487 of mail naar info@bis.be. Bekijk hier een demofilmpje: Barco Clickshare.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte