Nieuws

BIS opnieuw benoemd tot Polycom Gold Solution Advisor

25-01-2016 16:00

BIS is al meerdere jaren Polycom Gold Solution Advisor en voldoet daarmee aan de hoogste Polycom normen om videocommunicatie, de infrastructuur en alles daaromheen te kunnen verzorgen. Een status die we zeker niet cadeau krijgen en ieder jaar opnieuw streng getoetst wordt. We zijn dan ook blij dat onze videoconference experts ook voor 2016 de Gold level status van het Polycom Partner Programma voor Solution Advisors hebben behaald. Een certificering die onze kwaliteit en professionaliteit objectief bevestigt.

Deze hercertificeringen bewijzen het… BIS heeft alles in huis om geavanceerde en nieuwe technologieën op het gebied van videoconference te adviseren, implementeren en te onderhouden. Door te blijven investeren in kennis en vaardigheden kunnen wij een oplossing bieden voor iedere vraag naar videoconference, ook de zeer complexe. Een geruststellende gedachte wanneer u nu of in de toekomst kiest voor BIS om uw videoconference plannen te realiseren.

Wilt u meer informatie over deze certificeringen of persoonlijk advies over videoconference voor uw organisatie? Bel BIS 015 287 487 of neem contact op via het contactformulier.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte