Nieuws

Haal nog meer uit uw Barco Clickshare met de nieuwste software update

21-01-2016 10:39

Goed nieuws voor u als Barco Clickshare gebruiker! Barco heeft nieuwe firmware update uitgerold voor het Clickshare CSC-1 basisstation. Deze update bevat twee nieuwe functies die u weer nieuwe mogelijkheden bieden: 4K resolutie en volledige mirroring van iOS9 apparaten! Daarbij zijn ook een aantal bugs gefixt, waardoor het systeem nog beter presteert.

4K resolutie: toon de kleinste details op uw scherm

4K schermen en projectoren hebben hun weg naar vergaderzalen wereldwijd gevonden en dit is niet onopgemerkt gebleven. De Clickshare ondersteunde reeds resoluties tot 2560 x 1600 pixels maar met de nieuwste firmware wordt nu echt de stap naar 4K gemaakt. Via de DisplayPort uitgang krijgt u de volledige 4096x2160 pixels op het scherm. Dit maakt het mogelijk om zelfs de kleinste details op grote schermen te tonen.

Volledige iOS9 ondersteuning

Dankzij deze update kunt u voortaan uw iOS9 apparaat volledig op een groot scherm weergeven via AirPlay Mirroring. U hoeft alleen verbonden te zijn met de draadloze SSID van het basisstation. Open vervolgens “Control Center” op uw iOS9 apparaat en selecteer de optie “AirPlay”. U bent nu in staat om al uw content te delen met de andere aanwezigen. Inclusief video.

Betere prestaties dankzij bug fixes

In deze software update is ook een aantal bugs gerepareerd, waaronder de verbetering van een aantal AirPlay functionaliteiten. Ook is het nu mogelijk om Scandinavische tekens in de namen van uw meetingrooms toe te voegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Wilt u advies over hoe u het maximale uit uw Barco Clickshare kunt halen, vragen over deze software update of over uw vergaderruimte in het algemeen? Onze specialisten staan dagelijks klaar om vrijblijvend met u mee te denken en u te voorzien van passend advies op uw audiovisuele en ICT vraagstukken.

Bel voor persoonlijk advies of mail naar info@bis.be

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte