Nieuws

Creëer uw multifunctionele Skype for Business omgeving

07-01-2016 16:17

Microsoft biedt met Skype for Business een uniform communicatie- en collaboration platform dat mensen met elkaar in contact brengt; waar zij zich ook bevinden en met welk type device zij ook werken (desktop, tablet, smartphone). Skype for Business bestaat uit een geïntegreerde client voor beschikbaarheidsinformatie, chatberichten en spraak- en videovergaderingen.

Steeds meer organisaties ontdekken het gemak, de kracht en de voordelen van Skype voor Business als all-in-one communicatieplatform… BIS heeft de kennis en mogelijkheden om een totaaloplossing rondom Skype for Business te realiseren, waarin technologie, hardware, software, randapparatuur en infrastructuur maximaal bijdragen aan kennisdeling en samenwerking tussen (internationale) collega’s en/of partners. Ongeacht waar de deelnemers zijn en welk device ze gebruiken.

Verbinding met uw (high-end) conference & meeting rooms
BIS biedt eveneens de mogelijkheid om uw Skype for Business clients contact te laten maken met de professionele videocommunicatiesystemen. Gebruikers kunnen zo via dit multiplatform wereldwijd en face-to-face communiceren met (groepen) collega’s, partners, klanten en andere relaties. Op deze manier wordt Skype for Business echt een grensoverschrijdend platform voor geïntegreerde collaboration.

Skype for Business accessoires
Naast deze mogelijkheden levert BIS alle aan Skype for Business te koppelen hardware, zoals desktop- en conferencetelefoons, headsets, etc. De headsets en telefoons beschikken over net andere kenmerken, maar zijn stuk voor stuk ontworpen om uw conference ervaring te verbeteren. Een van de belangrijkste Skype accessoires is een goede kwaliteit headset. Onze comfortabele headsets zorgen voor kraakheldere gesprekken.

Enkele voordelen van een complete Skype for Business omgeving:

  • U profiteert (nog) meer van uw conference & collaboration oplossing. Hogere ROI.
  • Werkt altijd.
  • Verbetert de team samenwerking; ook tussen desktop en meeting room.
  • Zorgt voor professionele videokwaliteit voor Skype gebruikers.

Uw partner voor een multifunctionele Skype for Business omgeving
BIS is uw partner om uw bestaande Skype for Business infrastructuur te koppelen aan uw bestaande of nieuwe infrastructuur voor videoconference. Onze kracht ligt in het feit dat wij de kennis in huis hebben om een brug te slaan tussen het Skype for Business platform en uw vergaderruimtes met videoconference.

Voortaan haakt u via Skype for Business remote aan bij bv. een meeting in de boardroom of bij een interactieve brainstormsessie in een van uw samenwerkruimtes. Zó effectief heeft u nog nooit vergaderd en overlegd.

Neem contact op met BIS voor advies op maat of een demo van de verschillende systemen.
Bel ons of vul het contactformulier rechtsboven in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte