Nieuws

In the spotlight: professioneel samenwerken dankzij Extron TeamWork

03-12-2015 11:06

Collaboration is hot! Dankzij de ontwikkeling van slimme technologieën, die het (online) samenwerken binnen en tussen groepen en/of individuen vereenvoudigen, het probleemloos delen en tonen van informatie mogelijk maken en de kennisdeling en besluitvorming versnellen is er heel veel belangstelling voor collaboration. En terecht! Moderne collaboration is veel belovend.

Geen wonder dat ook Extron een duit in de collaboration zak doet, met Extron TeamWork®; een modulair samen te stellen collaboration systeem waarin bediening en connectiviteit geheel aan te passen zijn aan de specifieke behoefte van de gebruikers en de steeds teamsamenstelling. Extron TeamWork® is zowel zeer geschikt voor zakelijke als educatieve toepassingen.

Ieder TeamWork® systeem bestaat uit drie elementen, die elkaar versterken, de functionaliteit vergroten en het gebruikersgemak optimaliseren: een switcher, behuizing & bekabeling en een IP Link controle processor. Ieder onderdeel van de TeamWord® oplossing kenmerkt zich door zijn Extron kwaliteit, slijtvaste componenten en veelzijdige inzetbaarheid.

Breeds scala switchers
Extron biedt een breed scala van digitale, analoge en scaling switchers om het juiste signaal te distribueren naar uw beelddrager (zowel projectie als display) en/of audiosysteem. Switchers zijn verkrijgbaar met 2 tot 8 ingangen en een mix van input types om alle gangbare signalen te ondersteunen en te distribueren.

Fraaie behuizing van speciale kabels
TeamWork® kan zowel in nieuw meubilair als bestaand meubilair esthetisch worden geïntegreerd door de ruime keuze aan fraaie Cable Cubby behuizingen en tafelmontagesets. Verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Naast de behuizing worden de speciale "Show Me" kabels afgestemd op uw wensen. Deze kabels maken het aansluiten en switchen tussen de verschillende bronnen eenvoudig en intuïtief. Het enige wat u hoeft te doen is de kabel op uw device aan te sluiten. Door de op de "share" knop op de kabel te drukken selecteert de switcher automatisch de juiste ingang en toont uw inhoud op het scherm.

Extron IP Link® controle processor
Extron IP Link controle processors ondersteunen alle gangbare methoden voor de controle en bediening van uw audiovisuele apparatuur. Inclusief serial, IR, relay en ethernet. Op deze manier kunt u uw bediening geheel afstemmen op de toepassing van uw meetingroom en op uw netwerkwensen.

Vooraf geconfigureerde pakketten
Behalve maatwerkoplossingen biedt Extron ook een aantal complete TeamWork® pakketten waarin alle benodigde onderdelen al op elkaar zijn afgestemd. Deze pre-geconfigureerde oplossingen zijn gebaseerd op vier tot zes gebruikers en ideaal voor snelle implementatie met een minimale setup.

Advies voor de optimale samenstelling
Wilt u ook een collaborationsysteem dat optimaal afgestemd is op uw gebruikersbehoeften en daarbij ook nog eens zeer intuïtief te gebruiken is? Onze adviseurs inventariseren graag uw wensen en stellen de ideale Extron TeamWork® set voor u samen. Uiteraard verzorgen we ook de installatie en integratie in uw meubilair.

Neem vandaag nog contact op voor een deskundige en geheel vrijblijvend advies.
Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte