Nieuws

BIS ID Interactive: creëer zelf multitouch interactie

09-09-2015 08:53

BIS ID Interactive is innovatieve software voor het zelf maken van interactieve touch applicaties in receptie, lobby en andere (openbare) ruimtes. Gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en veelzijdig. Doordat u de applicatie aan uw publiek aanbiedt op een informatiezuil, touch tafel of totem met aantrekkelijke uitstraling trekt u uw bezoekers bijna vanzelf naar u toe.

Toegankelijk en interactief
Met een BIS ID Interactive oplossing kunt u klanten en relaties op een leuke en moderne manier kennis laten maken met uw organisatie, winkel of gemeente. De uitgebreide mogelijkheden trekken de aandacht van een heel divers publiek. Laat uw bezoekers bijvoorbeeld digitaal door uw brochures, video’s en foto’s bladeren. Maar het is ook mogelijk om een product/dienst te laten uitzoeken, een te enquête laten invullen, in uw digitale gastenboek te laten schrijven… en meer.

Slimme selector, doeltreffend kiezen
Wilt u de software gebruiken om bijv. uw publiek op een interactieve manier kennis te laten met uw assortiment, dan zorgt de ‘selector’-functie dat zij snel en eenvoudig het juiste product, dienst, opleiding of toepassing vinden door het kiezen van producteigenschappen als prijs, kleur of materiaal. Door vervolgens een product te selecteren wordt er extra informatie getoond zoals een gedetailleerde beschrijving of technische specificaties.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
De software wordt in uw huisstijl opgemaakt waarbij achtergronden, logo’s, headers, etc. helemaal naar uw keuze in het ontwerp kunnen worden gezet. Zo heeft uw informatiedisplay direct uw eigen uitstraling. Wij uploaden alvast de brochures, video’s, foto’s die u heeft. Vervolgens kunt u deze zelf heel eenvoudig up-to-date houden door nieuwe content aan het systeem toe te voegen. Simpel en snel!

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte