Nieuws

Samsung stapt in integrated touch screen markt

09-09-2015 08:50

Wereldmarktleider Samsung brengt een complete nieuwe serie displays met geïntegreerde touch technologie op de markt, waarmee de technologiereus verder borduurt op het ongeëvenaarde succes van het allereerste e-board (de Samsung 650TS in 2010). De nieuwe modellen kenmerken zich door hun snelle en precieze technologie, onboard computer (SoC), pre-configured en easy-to-use interactieve software en goede prijsstelling. De displays zijn leverbaar vanaf 1 september.

Whiteboards en flip-overs zijn passé
Aandacht krijgen. Aandacht vasthouden. Dat valt niet altijd mee. Zeker niet tijdens brainstorms en lessen. Gelukkig is de moderne technologie klaar om u te helpen. De nieuwste generatie Samsung integrated touch displays stimuleert interactie, impact, betrokkenheid… en aandacht! Dankzij Samsung is iedereen connected.

Maakt u ook (nog) steeds foto’s van de aantekeningen op het whiteboard of flip-over om die vervolgens via Whatsapp te delen? Met alle risico’s van dien? Stop vandaag nog! Doe uw whiteboards en flip-overs gerust weg. Er is een veel beter alternatief.

Belangrijk om te weten:

  • Standaard uitgerust met eenvoudig te gebruiken software zonder overbodige poespas.
  • Interactie en content uitwisseling met devices van de aanwezigen standaard mogelijk.
  • Eenvoudig content bewerken met touch pen of handbewegingen.
  • Tegelijkertijd informatie uit meerdere bronnen bewerken, (aan)tekenen, opslaan, delen.
  • Zeer intuïtief te gebruiken dankzij eenvoudige menustructuur en slim file management.
  • Geïntegreerde PC biedt maximale flexibiliteit in gebruik op verschillende locaties.

Kortom: de nieuwe line-up Samsung e-boards staat voor communicatie 2.0 in een interactieve omgeving. De mogelijkheid om gegevens en files te delen tussen het e-board en de (individuele) aanwezigen maakt dat iedereen meedoet en zijn input kan leveren zonder zijn comfort zone (achter laptop of tablet) te verlaten.

Samsung stapt in integrated touch screen market. BIS stapt mee. U ook?

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte