Nieuws

BIS breidt VisionLine verder uit met mooie opberg units

15-07-2015 16:39

In presentatie- en vergaderruimtes komen steeds meer activiteiten bij elkaar. Naast traditionele vergaderingen komen mensen ook samen om te brainstormen, een (bouw)project te tekenen en ga zo maar door. Daar zijn ook meer faciliteiten en opbergruimte voor nodig. Denk aan extra randapparatuur om alle persoonlijke “devices” te laten communiceren met het centrale presentatiescherm. Maar ook servies en een koelkastje om evt. te kunnen voorzien in drinken en lunches.

De BIS interieurarchitecten spelen op deze trend in en hebben onlangs de BIS VisionLine uitgebreid. Alles wat u kunt verzinnen kan netjes weggewerkt worden in het VisionLine meubilair. Onze interieurarchitecten hebben fraaie uitbreidingen ontworpen om aan alle wensen van gebruikers te kunnen voldoen. Een VisionLine dressoir kan bijvoorbeeld voorzien worden van koeling en ventilatie. Zo kunt u een kast met PC en andere presentatieapparatuur, een ingebouwde koelkast en een deel met plankjes bij elkaar plaatsen. Met één doorlopend topblad wordt het een mooi geheel in uw ruimte. Alle materialen en kleuren worden zo gekozen dat het BIS meubilair perfect in uw bestaande interieur past.

Speelse opslagvakken als eyecatcher

Door een grafisch aspect toe te voegen aan de ruimte wordt deze speelser en minder statisch. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast met enkele open vakken, waarmee u iets kunt accentueren. Door hiervoor verschillende materialen te gebruiken wordt er een prachtig visueel effect gecreëerd. Alleen al hiermee tovert u een sfeerloze ruimte om in een aantrekkelijke ruimte.

Benieuwd wat wij met uw ruimte(s) kunnen doen?
Bel BIS: 015/287.487 of neem contact op via het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte