Nieuws

BIS al 12,5 jaar belangrijkste Samsung Business partner in de Benelux

17-06-2015 16:34

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat onze samenwerking met Samsung Electronics in de Benelux startte. Direct vanaf het begin bleek de samenwerking tussen de grootste audiovisuele system integrator in de Benelux en de wereldmarktleider op o.a. het gebied van de zakelijke breedbeeld monitoren zeer succesvol. En succes is nog steeds kenmerkend voor ons partnership.

Route naar succes

In de afgelopen 12,5 jaar hebben Samsung en BIS een hele route afgelegd, die altijd met Samsung displays te maken heeft gehad. BIS heeft Samsung Business in de Benelux mede op de kaart gezet en de Samsung footprint op de zakelijke markt enorm vergroot. In een interview op c-stories.nl windt Erik Swart, Country Director B2B NL, er geen doekjes om: “BIS is voor de displayactiviteiten van Samsung van cruciaal belang, niet in het minst omdat het bedrijf een goed marktinstinct koppelt aan vele nieuwe toepassingen en eigen softwareontwikkeling”.

Match in cultuur en visie

De succesvolle samenwerking van de afgelopen 12,5 jaar is o.a. te danken aan de overeenkomsten in de cultuur van beide organisaties. Net als Samsung koppelt BIS een hoog ambitieniveau aan focus op innovatie om zijn klanten in uiteenlopende doelmarkten te kunnen bedienen met oplossingen waar deze organisaties echt op zitten te wachten. Samen met Samsung is BIS in eerste instantie de zakelijke en overheidsmarkten gaan ontwikkelen, waarna al snel veel andere verticale markten zijn ontwikkeld. Mede doordat naar elkaars ideeën is geluisterd en meerdere BIS ideeën door Samsung in zijn R&D zijn geïmplementeerd, is dit heel snel gegaan.

Breed portfolio, eindeloze mogelijkheden

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, ziet veel mogelijkheden in de gezamenlijke toekomst: “Samsung heeft inmiddels een displayportfolio waar niemand meer omheen kan. Daarbij blijven ze innoveren op het gebied van (touch) technologie, afmetingen en toepassingen. Wanneer ik dat combineer met het feit dat meer en meer organisaties de toegevoegde waarde zien van de BIS oplossingen waar displaytechnologie een grote rol speelt – bv. de inrichting van vergaderruimtes, videoconferencing, narrowcasting én het nieuwe werken - dan ben ik m.i. terecht optimistisch als ik stel dat Samsung en BIS samen een veelbelovende toekomst voor zich hebben”.

Wilt u meer informatie over de 12,5 jarige samenwerking tussen Samsung en BIS?
Neem contact met ons op via mail, telefoon of chat.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte