Nieuws

Groen is groen! Projecta HD Progressive biedt optimale kleurechtheid

03-07-2015 16:33

Vindt u het ook belangrijk dat de kleuren die u projecteert natuurgetrouw worden weergegeven? Oftewel, dat de kleur die u op het projectiescherm ziet ook echt de originele kleur is? Of u nu een interieurarchitect bent, die een kleurrijk ontwerp mag presenteren, een salesman die maar één kans krijgt om te scoren of een arts die medische beelden moet beoordelen… de juiste weergave van kleuren is belangrijk.

Ondanks het belang van kleuren wordt het vaak min of meer geaccepteerd dat – vanwege het in projectieschermen gebruikte materiaal - de kleuren iets afwijken van het origineel. Maar wat ons betreft is die tijd voorbij. Dankzij onze leverancier Projecta! Juist omdat een kleurechte beeldweergave in veel uiteenlopende situaties zo belangrijk is, heeft Projecta veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van de oplossing: HD Progressive.

Projecta HD Progressive lost alle problemen van kleurverschuiving op. Deze projectiedoeken zijn chemisch ontwikkeld met als doel om alle kleuren exact weer te geven. Ieder projectiedoek wordt afzonderlijk getest om de werkelijke kleurweergave te waarborgen. Door deze unieke formule is de HD Progressive van Projecta de enige serie projectieschermen, die de originele kleuren weergeeft.

Alle projectiedoeken van Projecta voldoen aan de strengste Europese kwaliteits- en veiligheidseisen en worden geleverd onder CE-markering. Projecta ontwikkelt zelf zijn projectiematerialen en produceert het assortiment projectieschermen in een Nederlandse fabriek te Weert.

BIS biedt het complete assortiment van Projecta projectieschermen aan. Voor het juiste advies voor uw ruimte en gebruikswensen kunt u bij BIS terecht! Onze experts staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact op. Bel BIS: 015 287 487 .
Of kies chat of mail in het contactblok aan de zijkant.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte