Nieuws

SVSi… voor oplossingen die doen wat ze moeten doen

22-04-2015 15:11

Een flexibel audiovisueel systeem, eenvoudig te implementeren en écht uitbreidbaar… dat is een Video over IP Digital Media System van SVSi. Onze schaalbare SVSi oplossingen ondersteunen point-to-multipoint streaming alsook een gedistribueerde matrix schakelingcapaciteit voor zowel kleine, brede als specifieke maatwerk configuraties.

De IP-gebaseerde technologie van SVSi is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk (Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding). Bijkomende voordelen zijn de uitgebreide controleopties om de video- en audiorouting (evenals apparaten van derden) door middel van IR, serieel, switch of TCP/IP te controleren op afstand of in de ruimte zelf.

Graag laten wij zien waar deze techniek toe in staat is aan de hand van een recente realisatie bij Artsen Zonder Grenzen (MSF) te Brussel. SVSi verbindt hier drie grote meetingrooms met elkaar. Room 1 beschikt over een Barco Clickshare unit waarmee draadloos presenteren mogelijk wordt. Room 2 en 3 verzorgen de verbinding naar buiten toe via een Cisco SX20 en SX80 videoconference systeem. Bovendien faciliteren ze ook het populaire Clickshare systeem. Deze drie meetingrooms zijn telkens voorzien van 2 Samsung 55” displays alsook van Hitachi beamers.

Doordat SVSi alle signalen zonder kwaliteitsverlies omzet naar een klassieke netwerkverbinding (CAT6), is het mogelijk om met een (niet merkgebonden) switch deze zalen met elkaar in verbinding te brengen. Inmiddels is ook het auditorium toegevoegd aan deze Video-over-IP configuratie. Het delen van content en hardware was nog nooit zo flexibel en in stappen uitbreidbaar. En dit allemaal dankzij de kracht van BIS met SVSi.

Wij zetten de voordelen van deze IP-technologie op een rij:
1. IP is een universeel aanvaarde standaard
2. Geen issues met kabellengtes
3. Diverse netwerkswitches worden ondersteund
4. Volwassen netwerkprotocollen
5. Gebruik uw bestaande netwerk (indien gewenst)
6. Eenvoudig lussen maken via daisy-chaining
7. Onbeperkte distributiemogelijkheden
8. Algemeen aanvaarde CAT5e & CAT6 bekabeling
9. IEEE technologie
10. Een veelvoud aan installaties zijn reeds met deze technologie uitgevoerd

Kwaliteit, flexibiliteit, schaalbaarheid, gebruiksgemak en lage kosten. Dat is waar SVSi samen met BIS voor staat. Ontdek het zelf en neem contact op met een BIS adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bel vandaag: 015 287 487 of vul ons contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte