Nieuws

Breng uw conference calls naar een hoger niveau met Evoko Minto

24-04-2015 15:03 Conferencing met Evoko Minto

Dit innovatieve apparaat beschikt over vier microfoons met automatische spraakherkenning, die echo’s uitfilteren voor een prettig gesprek. Via bluetooth verbindt u uw telefoon snel en eenvoudig met de Minto, zodat u ieder gewenst telefoongesprek ook via de Minto kunt voeren. Handig als er meerdere mensen aan het gesprek deelnemen.

De ledrand geeft de status aan, waardoor u in één oogopslag ziet of er een gesprek gaande is, de bluetooth modus actief is en/of de Minto op mute staat. Om de Minto op te laden ‘plakt’ u hem op de magnetische wallmount. Netjes en slim opgeborgen! Na een laadtijd van 6 uur kunt u weer 8 uur lang conferencen.

Al veel van onze klanten hebben de kracht van de Evoko Minto ontdekt en bij hen neemt deze een vaste plaats in de vergaderruimte in. Heeft u de kracht van Evoko Minto nog niet ontdekt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Was u altijd al op zoek naar een audioconferencesysteem dat betaalbaar is, flexibel in gebruik, van goede kwaliteit en er ook nog eens mooi uit ziet? De Minto is een conferencesysteem dat u graag op uw vergadertafel zet.

Vraag direct informatie aan of bestel direct.
Bel BIS: 015 287 487. Of mail ons!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte