Nieuws

In the spotlight: laat BIS uw optimale communicatieruimte ontwerpen

08-04-2015 15:00

In een optimale communicatieruimte komen techniek, functionaliteit, interieur en beleving samen. Als geen ander weten de interieurarchitecten van BIS hoe audiovisuele apparatuur in een interieur geïntegreerd kan worden; op zo’n manier dat design en techniek elkaar perfect aanvullen en versterken. Wij gaan niet alleen voor functionele kwaliteit, wij gaan ook voor beleving! Dat maakt vergaderen en presenteren weer leuk. Laat onze interieurarchitecten ook uw ontwerp maken.

Om de perfecte omgeving te creëren, moet er met een aantal elementen rekening gehouden worden. Ten eerste is de beschikbare ruimte en de functie hiervan bepalend. Zo moet een spreekruimte enige privacy en gebruiksvriendelijke apparatuur hebben. En moet een werkplek de mogelijkheid bieden voor werknemers om zich te concentreren. Korte overleg- en brainstormsessies kunnen bij halfhoge tafels met krukken om een meer dynamische omgeving te creëren. Zo vragen verschillende toepassingen om een verschillende benadering.

Daarnaast wordt ook het programma van wensen & eisen van de opdrachtgever meegenomen in het ontwerp. En wordt de gewenste sfeer bereikt door het juiste gebruik van materialen, verlichting en aankleding. Onze experts weten hier alles van en zullen uw verwachting overtreffen. Daag ze gerust uit!

Ontdek het zelf en laat onze interieurarchitecten uw ruimteontwerp maken. Bel BIS: 015 287 487 of neem contact op via het contactblok rechts.

Gratis interieuradvies?
Kom op 3 juni naar de BIS AV Xperience, neem een of meer foto’s van uw vergaderruimte of kantoor mee en onze interieurarchitecten geven in 15 minuten een aantal tips hoe u een professionele en inspirerende ruimte realiseert, die bijdraagt aan uw doelstellingen!
Meer informatie vindt u hier.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte