Nieuws

Witte Hitachi beamers spelen in op design trend

12-02-2015 14:56

A-merk Hitachi geeft met zijn 9.000-serie beamers gehoor aan de groeiende vraag naar high-end projectoren met hoogwaardige specificaties, verbluffende beeldweergave, uitgebreide functies én een stijlvol uiterlijk. Met de krachtige specificaties en mooie vormgeving speelt Hitachi nadrukkelijk in op de trend dat niet alleen specs maar ook het uiterlijk van de beamer steeds belangrijker is.

De beamers uit de 9.000 serie van Hitachi zijn in uiteenlopende, veeleisende situaties inzetbaar, omdat veel specificaties kunnen worden afgestemd op de omgeving en de soort presentatie die getoond wordt. Zo zorgt het ingebouwde kleurwiel voor de mooiste kleuren in iedere omgeving, kunnen afbeeldingen van twee projectoren geblend worden en kan het beeld – dankzij nauwkeurige fijnafstelling – heel precies uitgelijnd worden.

Naast deze slimme instelmogelijkheden heeft de 9.000-serie hoge contrastwaarden voor veel detail. Dankzij meerdere digitale aansluitingen kunnen ook de meest moderne input sources worden weergegeven. De hoge helderheid (variërend van 8.500 tot 10.000 ANSI Lumen) en geavanceerde lenzen maken projectie in grote zalen, auditoria, (congres)hallen mogelijk.

Helemaal nieuw voor het high-end projectie-aanbod van Hitachi is het witte chassis van twee van de vier nieuwe modellen. Dankzij de witte kleur is de projector geen obstakel in lichte ruimtes, maar integreert hij heel mooi in het interieur. Met deze kleurinnovatie komt Hitachi tegemoet aan de steeds grotere nadruk, die architecten en eindgebruikers leggen op design, uitstraling en beleving.

Bent u op zoek naar gebruiksvriendelijke high-end projectoren die voor iedere omgeving perfect in te stellen zijn en die naadloos integreren in uw ruimtes? Dan is de Hitachi 9.000-serie iets voor u.

Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts op de pagina.

U kunt ook ons beameraanbod bekijken.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte