Nieuws

Bedien en beheer vergaderruimtes zonder rompslomp

02-02-2015 14:52

Audiovisuele installaties worden steeds geavanceerder. Ze worden uit steeds meer – elkaar versterkende – producten samengesteld en bieden steeds meer mogelijkheden voor het delen en overdragen van informatie tijdens bv. meetings, presentaties en brainstorm sessies. Daarnaast geldt dat in bijna alle gevallen meerdere gebruikers de systemen probleemloos moeten kunnen gebruiken!

Voor veel mensen lijken dat drie elementen, die moeilijk (niet?) met elkaar verenigbaar zijn: geavanceerde apparatuur, veel gebruikers en eenvoudige bediening. Toch is het tegenovergestelde het geval. BIS adviseert, levert en onderhoudt slimme bedieningssystemen waarmee zelfs complexe audiovisuele oplossingen beheersbaar en bedieningsvriendelijk gemaakt worden.

Onze systemen leveren ook tijdswinst door beheer en bediening op afstand. Van kleine tot grote, van eenvoudige tot zeer complexe installaties… het is mogelijk om vanaf uw werkplek de status van de apparatuur in te zien of te wijzigen. Erg handig voor iemand die de gebruikers ondersteunt. Het is zelfs mogelijk om apparatuur na een periode van “geen gebruik” of op een bepaald tijdstip uit te schakelen. Energiebesparend en milieubewust!

Kortom: echt gemak in bediening en beheer realiseert u met een bedieningsysteem van BIS. Lees meer over de functionaliteit en toepassingen van bedieningsystemen.

Vrijblijvend advies? Bel BIS! Tel 015 287 487

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte