Nieuws

In the spotlight: BIS VisionWall speciaal op uw wensen afgestemd

29-12-2014 14:49 BIS Visionwall

U bent hem waarschijnlijk al een aantal keer tegengekomen. Op onze website, in onze nieuwsbrief of bij één van onze klanten: de BIS VisionWall. Wij hebben hem namelijk al vele malen bij klanten mogen installeren. Soms in de standaardvorm, soms volledig op speciale wensen aangepast. Onze interieurarchitecten kunnen het ontwerp van de BIS VisionWall zo finetunen dat hij (nog) beter in uw ruimte past, meer functionaliteit biedt of extra opbergruimte bevat.

Zo kunnen we met eenvoudige aanpassingen veel bereiken. Bijvoorbeeld het toevoegen van (verlichte) plankjes aan beide kanten van het display, of de uitbreiding met een inbouwkoelkast of 19 inch rack of met een deur naar de technische ruimte. Of wat denkt u van een draaibare wand los in uw ruimte met aan één kant een display. De mogelijkheden zijn (haast) oneindig. Samen met u bekijken we wat in uw situatie het handigst is en maken daar een mooi ontwerp voor.

Ook aan de afwerking wordt veel aandacht besteed en kunnen wij veel doen om deze op uw wensen af te stemmen. Gaat u voor een gespoten kleur naar keuze (hoogglans, zijdeglans of mat)? Dat kan! Of wilt u de VisionWall bekleden met een HPL, melamine of houtfineer? Dat kan ook! En wilt u deze voorzien van branding? Zelfs dat kan! Zo kunt u de sfeer van uw ruimte afstemmen op uw huisstijl of op de rest van uw interieur.

Kortom: voor al uw wensen zorgen wij voor een passende oplossing. Neem contact op.
Bel BIS: 015 287 487 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van de BIS VisionWall op maat:

BIS Visionwall BIS Visionwall

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte