Nieuws

Sharp PN-Y serie: digital signage instapper

22-12-2014 15:16 Sharp PNY Serie

Sharp lanceerde recent de PN-Y-serie, een nieuwe lijn gebruiksvriendelijke en betaalbare professionele monitoren. Deze serie is uitstekend inzetbaar om klanten en bezoekers van publieke en commerciële ruimtes, zoals winkels, kantoren, wachtkamers of stations te voorzien van digitale informatie.

De monitoren met geïntegreerde USB-mediaspeler zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij BIS. De beeldschermen bieden een hoge beeldkwaliteit en kunnen beelden rechtstreeks uit een playlist afspelen, zonder dat daarvoor technische ondersteuning nodig is. De schermen zijn verkrijgbaar in vier formaten gaande van 32 tot 55 inch.

De dunne informatieschermen met anti-reflectiecoating bieden hoogwaardige kleurenweergave – zelfs onder een grote kijkhoek. De robuuste en duurzame PN-Y-monitoren zijn voorzien van een stofvrij koelsysteem en een temperatuursensor, waardoor ze voor langere tijd gebruikt kunnen worden in een staande of liggende positie. Dankzij de dunne rand (bezel) komen de afgespeelde beelden zowel staand als liggend goed tot hun recht.

De meegeleverde digital signage software is een functionele, makkelijk te gebruiken software-oplossing die volledige ondersteuning levert voor het plannen, distribueren, weergeven en controleren van allerlei content binnen uw marketingmix. We zetten even de sterke punten van de interne software op een rijtje:

  • Inhoud eenvoudig toevoegen en arrangeren
  • Schema's aanmaken en bewerken
  • Mogelijkheid om tijdsschema's af te leveren op het scherm
  • Creëer snel digitale signalering en gebruik de meest populaire soorten inhoud
  • Met de drag-en-drop functie kunt u gemakkelijk de tijd en de datum specificeren waarop de content weergegeven moeten worden

De Sharp PN-Y serie is met name geschikt voor eenvoudige narrowcasting oplossingen. Voor complexere digital signage oplossingen verwijzen wij u graag door naar ons eigen BIS ID platform.

Meer informatie over de Sharp PN-Y schermen of BIS ID? Neem gerust contact op.
Bel BIS: 015 287 487 of vul het contactblok rechts in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte