Nieuws

Cisco breidt Collaboration mogelijkheden uit

22-12-2014 15:14

met bijzondere oplossingen

Cisco wil met eenvoudigere oplossingen, die niet afdoen aan kwaliteit en functionaliteit, inspelen op de groeiende vraag vanuit met name het mkb-segment. De kracht van deze oplossingen zit ‘m in de schaalbaarheid, lagere eigendomskosten, uitgebreide mogelijkheden en eenvoudige implementeatie. Bij de DX70 en DX80, die Cisco eerder dit jaar introduceerde, zagen we deze eigenschappen al. De nieuwe Business Edition 6000S (BE6000S) is op deze punten verder ontwikkeld.

De voordelen van de BE6000S op een rijtje:

  • Gebruiksvriendelijk platform met goede kwaliteit videobeelden
  • Geschikt voor 25 tot 150 gebruikers
  • Snelle en eenvoudige implementatie
  • Eenvoudig schaalbaar bij groei of krimp van aantal gebruikers
  • Lagere eigendomskosten dan vergelijkbare systemen

Maar ook voor organisaties die een high-end systeem zoeken komt Cisco met een interessante nieuwe oplossing. Met de TelePresence IX5000 overtreft Cisco alle bestaande high-end Collaboration systemen. Maar liefst drie 4K-camera’s brengen 6 tot 18 deelnemers in beeld op drie 70 inch schermen. Bovendien vergt het systeem slechts de helft van de gangbare installatietijd, stroomverbruik en bandbreedte. Maar liefst 18 speakers en een subwoofer leveren geluid in theaterkwaliteit.

Kortom: voor zowel middelgrote als grote organisaties komt Cisco binnenkort met indrukwekkende oplossingen die de Collaboration-ervaring voor eens en altijd kunnen veranderen.

BIS is uw gecertificeerde Cisco partner. Vraag onze adviseurs om een vrijblijvend advies.
Bel BIS: 015 287 487 of vul het contactblok rechtsboven in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte