Nieuws

Complete videoroom

06-11-2014 12:06 Compleet ingerichte ruimte

Videoconference is wereldwijd geaccepteerd als de op-één-na beste vorm van communicatie en wordt veelvuldig gebruikt om mensen op verschillende locaties zonder reizen bij elkaar te brengen. Dit kan zijn voor een bespreking tussen twee of meer personen in twee of meerdere verschillende locaties. De voordelen zijn groot en reiken verder dan alleen besparingen op reiskosten en tijd.

Een trend is dat organisaties kiezen om videoconference te integreren in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Door te kiezen voor een ruimte waarin ook meubilair, verlichting, tafelopstelling, zichtlijnen, lichtinval en kleurgebruik zijn afgestemd op een succesvolle videoconference, wordt het effect van de videoconference en de daarmee samenhangende voordelen versterkt.

Samen met Cisco biedt BIS u een optimaal ingerichte videoconference ruimte tegen aantrekkelijke condities. Kloppend hart van deze ruimte is de Cisco MX300; een fraai alles-in-één videoconference systeem met geïntegreerd display, camera, speakers, microfoons en codec. Niet voor niets won dit systeem de Reddot Award 2014. De speciale tafel met aansluitpunten, ergonomische stoelen en aangepaste verlichting maken deze aanbieding helemaal af.

Aarzel niet. Kies vandaag nog voor grensoverschrijdende communicatie en meer efficiency; in minder tijd, tegen minder kosten en met een hoge ROI.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte