Nieuws

Geïnspireerd de winter in: verslag van de digitale OK dag

06-10-2014 14:33 digitale ok

25 september organiseerden wij – samen met onze partners eSATURNUS en Eizo – een interactieve inspiratiesessie over de Digitale OK. Het werd inderdaad een interactieve en inspirerende sessie, waarin de deelnemers een goed beeld kregen van de efficiencyslag die de gezondheidszorg met de BIS Digitale OK kan maken.

De door BIS getoonde en gedemonstreerde oplossing is een combinatie van hoogwaardige hardware en slimme software, die eenvoudig en vriendelijk te gebruiken is. Met deze ene oplossing kunnen gebruikers probleemloos beelden binnen de OK routeren, opnemen en delen naar locaties buiten de operatiekamer. Daarnaast biedt de BIS digitale OK een oplossing voor de integratie met uw EPD waardoor u de beschikking heeft over werklijsten en waarmee u achteraf opnames aan het dossier kunt toevoegen.

BIS levert deze oplossing met onze partner eSATURNUS, die het zeer intelligente NUCLeUS™ heeft ontwikkeld als basis van een digitale OK. NUCLeUS komt tegemoet aan de specifieke, hoge wensen en eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid in de gezondheidszorg en dankzij de NUCLeUS technologie kunnen in iedere OK de gewenste beelden worden weergeven zonder zichtbare latency. NUCLeUS werkt met iedere videostandaard en op alle apparatuur, waardoor gebruikers niet aan bepaalde merken gebonden zijn.

Op het gebied van beeldweergave bieden de grote operatiemonitoren van Eizo echt meerwaarde. Met behulp van de Large Monitor Manager kunnen meerdere bronnen naast elkaar getoond worden in hoge kwaliteit op één groot scherm. Met name in de HCK’s kan het aantal monitoren hierdoor gereduceerd worden. Ook in de regieruimte bewijst de Large Monitor Manager zijn meerwaarde. Met één muis en toetsenbord kunnen meerdere pc’s bediend worden en ook is het mogelijk om alle beelden weer te geven op slechts één monitor.

De oplossingen van eSATURNUS en Eizo zijn complementair aan elkaar en BIS biedt hiermee een complete digitale OK oplossing, die voldoet aan uiteenlopende wensen en strenge eisen. De aanwezigheid van veel enthousiaste bezoekers tijdens onze inspiratiesessie, de interessante gesprekken en de positieve terugkoppeling hebben aangetoond dat er veel betrokkenheid is bij dit onderwerp.

Heeft u onze inspiratiesessie gemist of heeft u nog vragen over de BIS Digitale OK. Dan kunt u contact opnemen met ons Health Care team via 015 – 287 487 of info@bis.be.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte