Nieuws

Werp een blik in de interne keuken van de BIS VisionLine

06-10-2014 14:31 BIS Visionline

Moderne kantoorgebouwen zijn vaak zeer multifunctioneel. Het nieuwe werken, vergadercentra, flex werkplekken… er is grote behoefte aan professioneel uitgeruste ruimtes, die flexibel inzetbaar zijn en gebruikt kunnen worden voor sterk uiteenlopende toepassingen.

BIS ontwikkelde voor deze flexibele toepassingen zijn VisionLine; met o.a. originele en tijdloze multimediawanden, (samen)werkplekken en bijhorende accessoires, die het samen werken stimuleren en effectiever maken. Steeds vaker worden de BIS architecten vroeg ingeschakeld tijdens het verkoopstraject om maatwerk meubilair uit te tekenen.

BIS speelde in op deze stijgende vraag en beschikt inmiddels over een professioneel atelier waar alle meubels precies worden uitgesneden en afgewerkt naar wens van de klant. Zodra alle modules klaar zijn worden de meubels in het atelier in elkaar gezet om na te gaan of alles perfect aansluit en er geen onvoorziene zaken kunnen optreden tijdens de oplevering. Deze manier van werken kost BIS extra tijd, maar geeft iedereen de juiste kennis en het vertrouwen voor de laatste fase… de installatie bij de klant.

Vraagt u zich af hoe uw droom vergadertafel er uit ziet? Benieuwd hoe wij uw multimediawand kunnen afwerken en voorzien van opbergruimte of mini-bar? Of zoekt u een indrukwekkende balie om uw receptie op te vrolijken?

Win vandaag nog vrijblijvend advies in bij uw BIS adviseur! Bel 015 287 487 .
Bekijk de BIS VisionLine online.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte