Nieuws

In the spotlight: Biedt touch meerwaarde?

08-09-2014 18:30 70 inch sharp bigpad bij BIS

Iedereen die regelmatig een presentatie verzorgt, les geeft of een toespraak houdt, zal het bevestigen… om ook de aandacht van visueel ingestelde toehoorders vast te houden, is het een must om naast spraak te werken met krachtige visualisatie. Alleen daarom al kunt u niet zonder een groot formaat LCD/LED display. Maar: is dit altijd voldoende?

Het antwoord is: nee! Natuurlijk, grootformaat LCD/LED displays zijn perfect geschikt voor de ondersteuning van uw verhaal. Visualisatie is hét middel om uw woorden kracht bij te zetten. Daarnaast helpt visualisatie u om een boodschap over te brengen, die niet 1-2-3 onder woorden te brengen is.

Echter, in veel situaties leidt een presentatie tot interactie doordat er vragen worden gesteld, aanvullingen worden gegeven of wensen naar voren komen. Een goed teken, uw verhaal heeft aandacht! En omdat veel mensen sterk visueel zijn ingesteld, gaat de aandacht bij uw reactie al snel uit naar de presentatie.

Juist in dit soort situaties blijkt de meerwaarde van touch technologie. Actie, reactie, interactie. Nu is het belangrijk dat u eenvoudig door uw presentatie kunt bladeren, bepaalde zaken kunt markeren of omcirkelen, aantekeningen kunt maken, etc. En dan wel digitaal natuurlijk!

Kies ook voor aansprekende interactie.

Wij komen graag langs voor gratis advies.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte