Nieuws

Ontdek de ideale VC ruimte in een van de BIS vestigingen

30-06-2014 12:21

De technologische mogelijkheden voor communicatie en informatieoverdracht veranderen constant en worden kwalitatief steeds beter. Om onze bezoekers te laten zien hoe presentatie-, informatie- en communicatieruimtes vandaag de dag ingericht kunnen worden, hebben wij onze eigen showrooms, de BIS Innovation Centers voorzien van de meest innovatieve oplossingen, gecombineerd met onze eigen meubellijn met geïntegreerde audiovisuele en ICT techniek.

Eén van de meest opzienbare onderdelen is de Collaboration Experience, een ruimte die optimaal is ingericht om te videoconferencen. Daarbij gaan wij verder dan de techniek alleen. Veel verder. Er zijn namelijk meerdere componenten bepalend voor de juiste beleving. Ten eerste heeft de ruimte goede verlichting nodig, idealiter in combinatie met een tafel die het licht reflecteert voor egale belichting van het gezicht. Onze videoconferencetafels zorgen tevens dat iedereen goed zichtbaar is voor de andere partij. Bovendien is eenvoudige bediening van de apparatuur, of het nu gaat om een videosysteem of de bediening van uw iPad, van groot belang. In de Collaboration Experience Room ziet u al deze componenten perfect op elkaar afgestemd.

U kunt altijd een afspraak maken om in ontspannen sfeer een kijkje te komen nemen. Onze specialisten geven u graag een demonstratie van onze gebruiksvriendelijke live videoconferencing en meer.

In de Collaboration Experience Room vindt u:
• Videocommunication met document sharing
• In een handomdraai apparatuur bedienen vanaf de vergadertafel
• Bring Your Own Device: draadloos laptop of tablet content op LCD/LED scherm tonen
• Het nieuwe werken met BIS VisionLine meubilair

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak maken?
Bel 015 287 487 of mail naar info@bis.be.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte