Muziek Diensten

Creëer de ultieme beleving voor maximale productiviteit

BIS|Econocom gelooft in de kracht van beleving. Daarom is beleving vaak een centraal element in onze oplossingen. Bij het creëren van deze beleving is geluid onmisbaar. Geluid kan een sfeer creëren die energie of rust uitstraalt; het kan ervoor zorgen dat een open ruimte toch privé aanvoelt of dat het aanschuiven in een wachtrij sneller lijkt te gaan.

Het juiste geluid heeft een belangrijke invloed op uw medewerkers en bezoekers. Om die reden gaat BIS|Econocom dan ook veel verder dan alleen het voorzien in de juiste audiofaciliteiten, zoals luidsprekers, versterkers en akoestiekmetingen.

Uniek geluid creëren voor uw organisatie

Zo kunnen onze muziekconsulenten — een team van producenten, DJ's en audio-ingenieurs — een geluid creëren dat uniek is voor uw merk of organisatie; een geluid dat speciaal is ontworpen om specifieke resultaten te bereiken. Daarbij maken de audiospecialisten gebruik van jarenlange ervaring en perfecte zicht op muziektrends. Een bepaald publiek aantrekken? Uw klanten langer op de winkelvloer of in uw showroom houden? Personeel motiveren? Wat uw bedrijfsdoeleinden ook zijn, BIS|Econocom creëert het juiste geluid voor u.

Legale muziekweergave binnen bedrijven, winkels, cafés en restaurants

Er zijn altijd talloze afspeellijsten ter beschikking voor iedere markt met de meest uiteenlopende genres zoals pop, jazz, dance, klassiek, rhythm and blues, soul en wereldmuziek. Maar ook afspeellijsten met een speciaal thema voor bijvoorbeeld kinderen, aerobics, vakantie en meer. De afspeellijsten worden om de 30 tot 90 dagen bijgewerkt om de lokale trends voor te blijven en zijn beschikbaar via diverse abonnementen.

Ga terug naar Geluid.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte