Evenementen

Digital Signage in Retail en Office

Ontdek de kracht van beeld, muziek én geuren.

25 november 2014
Van 14:00 – 17:00 uur
The Loop
Ankerrui 9
2000 Antwerpen

retail

Digital signage of narrowcasting biedt hiervoor onzettend veel mogelijkheden door gerichte informatie op maat weer te geven op verschillende formaten LCD schermen of videowalls - waar u wilt en wanneer u wilt. Reclames, promotie van uw organisatie, producten of diensten, nieuws, weer etc… u laat het allemaal volautomatisch voorbij komen. Met digital signage beheert u direct uw instore campagnes en meet u “on the spot” het effect ervan. Bovendien kunt u uw campagnes aan uw kassasysteem koppelen en zo gericht complementaire producten en aanbiedingen laten zien om de verkoop te stimuleren.

retail

Tevens zal Mood:, wereldwijd marktleider als leverancier van instore music, u inspireren over de laatste trends in "in store" muziek en geuren, maar ook bezoekers identificatie en gerichte visuele communicatie om zo de uitgaven per winkelkarretje te verhogen. De diensten van Mood bieden retailers de mogelijkheid om snel te reageren op markttrends en de aankoopbeslissingen van kopers op de winkelvloer te beïnvloeden. Echte beleving realiseert u als u visuele informatie combineert met een subtiel spel van licht, geur en geluid.

Vanaf 14u ontvangen we u graag met een drankje en knabbeltje, en om 15u start de eigenlijke presentatie door BIS en onze gastsprekers, dewelke ongeveer anderhalf uur zal duren.

Zou u meer willen weten? Met andere experts en vakgenoten van gedachten wisselen? Kom op 25 november naar The Loop. Deelname is gratis. Schrijf u hieronder gelijk in. Dan weet u zeker dat er ook voor u een lekker hapje en drankje klaar staat!

Ik neem de volgende personen mee:


Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte