Evenementen

The future technology of AV interfacing & switching

Video over IP voor al uw ruimtes, gebouwen, campussen, ...

21 oktober 2014
Doorlopend van 9:00 – 17:00 uur
BIS Mechelen
Wayenborgstraat 1
2800 Mechelen

VOIP

Wij hebben groot nieuws voor U en het is voor ons een eer en genoegen, om u uit te nodigen in de showroom van BIS Mechelen. Stelt U zich voor, een AV-systeem dat flexibel, eenvoudig te implementeren en écht uitbreidbaar is. Die droom wordt nu werkelijkheid via BIS, met een Video over IP Digital Media System! Onze schaalbare oplossingen ondersteunen point-to-multipoint streaming alsook een gedistribueerde matrix schakelingscapaciteit voor zowel kleine, brede als specifieke maatwerk configuraties.

video over ip

Wij kiezen ervoor om ook de problematiek en vragen die leven binnen uw organisatie een plaats te geven op deze unieke dag. Vandaar dat er twee live demo sessies voorzien zijn met een introductie tot Video over IP, maar daarbuiten bent U ook welkom voor een algemeen showroombezoek om lopende zaken of vragen face-to-face te bespreken met uw BIS adviseur.

digital OK

Let op, de live demo's met Video over IP starten om 10u & 15u. Wij raden aan om tijdig in te schrijven.

Programma:

  • 09.00 uur tot 17.00 uur - Doorlopend Open-house
  • 10.00 uur en 15.00 uur - Live demo & presentatie Video Over IP

Zou u meer willen weten? Met andere experts en vakgenoten van gedachten wisselen? Kom op 21 oktober naar BIS. Deelname is gratis. Schrijf u hieronder gelijk in. Dan weet u zeker dat er ook voor u een lekker hapje en drankje klaar staat!

Ik neem de volgende personen mee:


Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte