Evenementen

IPON 2014

Op woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, voor de zevende keer de IPON plaats. Ook dit jaar weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijs & ICT.
IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software.

BIS neemt deel aan IPON en geeft graag live demonstraties van de nieuwste presentatiemiddelen voor het onderwijs. Ook een videowall van negen schermen (3x3) voor het professioneel en overzichtelijk weergeven van belangrijke informatie ontbreekt niet.

Kom naar onze stand waar onze BIS Educatie specialisten u graag vertellen over uw mogelijkheden. Meld u hier gratis aan voor IPON.

Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte