Evenementen

Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Kom naar stand A.028 in hal 9. Ervaar wat audiovisuele oplossingen voor het onderwijs betekenen

Iedere twee jaar vindt de NOT in Jaarbeurs Utrecht plaats. De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. BIS, de betrouwbare AV & ICT leverancier voor het onderwijs, ontbreekt daar natuurlijk niet. Dit jaar tonen we u graag weer een aantal hoogwaardige oplossingen die onderwijs op uw school beter en prettiger kunnen maken.

BIS loopt altijd voorop wat betreft ontwikkelingen voor het onderwijs. Wij hechten bijvoorbeeld waarde aan energiezuinige en betrouwbare schermen en videowalls. Maar ook wij hebben de BIS TeleDocent ontwikkeld, een slank ontworpen led display met camera, waarmee één docent meerdere klassen op meerdere locaties tegelijk les kan geven. De automatische synchronisatie van smartboards in de lokalen maakt dit de perfecte oplossing om bijzondere vakken aan kleine groepen te geven. Stem hier op de TeleDocent van BIS voor de NOT Publieksprijs!

Kortom: zoekt u een leverancier die kwaliteitsvolle hardware en slimme oplossingen combineert met totaaladvies, kennis van zaken, een klantgerichte aanpak en een professionele service? Dan moet u bij BIS zijn. Wij gaan veel verder dan het leveren van alleen uw digibord.

Kom naar de NOT van 22 t/m 26 januari 2013 en ervaar de nieuwste mogelijkheden op stand A.028. Mis ons niet.

Registreer u hier alvast voor de NOT 2013!

Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte