Evenementen

Geïntegreerde communicatie, laat Lync en Polycom u verbinden

Videocommunicatie… breng efficiency in uw organisatie

Deze themadag heeft reeds plaatsgevonden. Lees hieronder het verslag.

19 september 2012. Meer dan 75 afgevaardigden uit het bedrijfsleven, de zorg en de overheid wisten deze dag het Microsoft Learning Center in Schiphol-Rijk te vinden voor de BIS themamiddag “Geïntegreerde communicatie, laat Lync en Polycom u verbinden”. Een dag die in het teken stond van Unified Collaboration via Lync en Video, Video Infrastructuur, Managed Video Services en de optimale inrichting van videoconferenceruimtes.

BIS heeft de vele bezoekers mogen trakteren op een zeer gevarieerd programma waarbij niet alleen is stilgestaan bij de “harde kant” van videoconferencing (denk aan apparatuur) maar waarbij ook de “zachte kant” (inrichting en gebruik) uitgebreid is toegelicht. Een kant die vaak onderbelicht blijft maar juist van doorslaggevende factor is voor het succesvol gebruik van videoconferencefaciliteiten.

De diversiteit van het programma – demonstraties, technische informatie, een verhaal over de ideale inrichting van een videoconferemceruimte door één van onze interieurarchitecten en een praktijkcase – zorgde voor voldoende afwisseling in het programma. Iets dat door de bezoekers enthousiast werd ontvangen. De vragen die na iedere presentatie, maar vooral na de praktijkcase, volgden, benadrukten nog eens dat videoconferencing echt leeft bij veel beslissers en hoog op de agenda staat.

Tijdens het diner werd er nog volop nagepraat en werden ervaringen uitgewisseld tussen de bezoekers, mensen van Polycom, Microsoft en BIS. Na het diner was er de mogelijkheid om een kijkje te nemen op één van de Microsoft werketages om te zien hoe het “nieuwe werken” in de praktijk werkt. Dit hart van de Lync technologie en bolwerk van hightech oplossingen was voor velen een inspiratie op zich.

Het feit dat bezoekers daarna nog bleven voor een hapje en een drankje onderstreept het succes van deze dag alleen maar.

Kon u er niet bijzijn? Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met Microsoft Lync en Polycom video? Neemt u dan contact op met BIS. Bel: 015 287 487 .

Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte