Evenementen

Communiceren op hoog niveau

Deze Videodag heeft reeds plaatsgevonden, lees hieronder het verslag!

Tijdens deze BIS Themadag, die geheel in het teken stond van videocommunicatie, werd duidelijk dat deze vorm van communiceren goede mogelijkheden biedt om enerzijds kosten te besparen en anderzijds de communicatie te optimaliseren, informatie sneller te delen, efficiënter te werken, duurzamer te ondernemen en de work/life-balance te verbeteren. Doordat de drie sprekers ieder vanuit een andere invalshoek de thematiek benaderden, werd het een enerverend, afwisselend, interessant maar vooral inspirerend programma waar wij – en de meer dan 60 bezoekers - met plezier op terug kijken.

De eerste bijdrage werd verzorgd door Ben Loos, voormalig senior IT manager Microsoft Nederland, auteur en ondernemer. Zijn inhoudelijke stijl en deskundige insteek zorgden voor nieuwe inzichten over de vraag hoe video en Het Nieuwe Werken, die de laatste jaren een vogelvlucht hebben genomen, zo kunnen worden ingezet dat ze een grote bijdrage leveren aan de prestaties en resultaten van organisaties.

Vincent Halma, Vice President Sales van Still Intern Transport BV had een andere insteek. Tijdens zijn inspirerende bijdrage vertelde hij over hoe zijn organisatie een grote stap vooruit heeft gezet met videocommunicatie, welke voordelen zijn behaald en wat de rol van BIS hierin is geweest. Daarbij wist hij door de vele herkenbare voorbeelden een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Tot slot ging Daan de Groot, Partner Business Development Manager Collaboration van Cisco, dieper in op de voordelen van videoconference, wat nu concreet het verschil is tussen de diverse systemen en welke rol Teleprecence heeft/kan hebben in organisaties. Daarnaast presenteerde Daan kort een aantal technologische ontwikkelingen en liet hij in een filmpje zien hoe video – volgens Cisco – in de zeer nabije toekomst communicatiemedium 1 zal zijn.

Tijdens het uitstekend verzorgde walking diner dat volgde werd er in een goede, informele sfeer uitvoerig met elkaar van gedachten gewisseld en gediscussieerd over de inhoud van de presentaties.

BIS voorziet iedereen graag van goed advies aangaande de ontwikkelingen in het nieuwe werken en videocommunicatie. Om hiervoor de nodige deskundigheid en betrouwbaarheid te garanderen is BIS Microsoft en Cisco certified. U kunt altijd contact opnemen met één van onze adviseurs via 0180 - 486 777.

Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte