Evenementen

Wireless Presenting & Collaboration solutions

Wat?
Demonstratie dag bij BIS

Wanneer?
Op 28 september. Kies uit 2 sessies.

Waar?
BIS Mechelen
Wayenborgstraat 1
2800 Mechelen

Tijdens deze demodagen geven wij u inzicht en antwoorden op de vele draadloze presentatie systemen. Heb je voor elke situatie een unieke oplossing nodig, wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen of bestaat er een systeem dat overal inzetbaar is? Wij scheppen voor u klaarheid in deze duisternis.

Wat mag u verwachten?

We plaatsen de nieuwe Barco Clickshare CSE-800 naast Coscape van Vuwall. Deze laatste kent u wellicht nog niet, Coscape blinkt uit in het delen van content op complexere schermopstellingen zoals een grote 4K monitor of grote videowall, al dan niet interactief. Maar ook de mainstream oplossingen zoals de Barco Clickshare CSE-200 en de WePresent 2100 staan opgesteld voor een uitgebreid vergelijk. Breng uw favoriete device mee en ervaar zelf waarmee u het makkelijkst verbinding maakt.

Daarnaast laten we ook de revolutionaire oplossing van Vuwall om multi-window Videowalls aan te sturen. Dit wordt gedemonstreerd met een case study van een recent gerealiseerd project bij de VRT.


Programma:

10u Ontvangst en verwelkoming door Kris Casier (Sales Director)
10u30 Technisch vergelijk door Johan Werbrouck (Head of Engineering)
11u Praktijksessies
12u Lunch & Q&A
---------------------
13u Ontvangst en verwelkoming door Kris Casier (Sales Director)
13u30 Technisch vergelijk door Johan Werbrouck (Head of Engineering)
14u Praktijksessies
15u Q&A

De twee sessies zijn identiek. Deelname is gratis dus schrijf snel in via de website. Heeft u vragen? Bel dan met BIS: 015 287 487. Vraag naar de marketingafdeling.

Ik schrijf mij in voor de volgende sessie:


Ik neem de volgende personen mee:


Gratis advies over Evenementen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte