Corporate

Corporate

BIS Corporate Movie 2014

Maak in vier minuten kennis met BIS, European leader in AudioVisual, Video & ICT Integration, en zie de vele mogelijkheden die wij u bieden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste… Ervaar onze passie voor audiovisuele totaaloplossingen en de gedrevenheid van onze medewerkers. Deze mix zorgt er keer op keer voor dat BIS iedere organisatie de juiste audiovisuele totaaloplossing weet te bieden, optimaal afgestemd op de behoefte van de klant.

De BIS Corporate Movie is met dezelfde gedrevenheid en passie voor het audiovisuele vak door het BIS Productions team gerealiseerd.

Tien goede redenen om voor BIS te kiezen

  • U brengt al uw wensen op het gebied van audiovisuele totaalinrichting bij één leverancier onder. Dit bespaart u veel tijd.
  • Wij nemen de realisatie van alle gewenste oplossingen op ons en dragen de eindverantwoordelijkheid voor het complete project.
  • Uw wensen zijn vaak al voor andere klanten gerealiseerd. Wij nodigen u uit voor een referentiebezoek om ervaringen uit de eerste hand te vernemen.
  • Indien er service nodig is, hoeft u geen contact op te nemen met de fabrikant. Wij regelen alles voor u, zodat u verder kunt met uw eigen werkzaamheden.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door personeel in dienst van BIS. Hiermee wordt de absolute kwaliteit gegarandeerd en niet over gelaten aan derden.
  • Met zeven vestigingen verspreid over Europa zit er al snel een vestiging bij u in de buurt. U kunt eenvoudig even binnenstappen.
  • In veel uiteenlopende markten is een jarenlange ervaring opgebouwd. U kunt profiteren van deze ervaring en expertise. Aan zowel de adviserende kant als ook aan de uitvoerende kant.
  • BIS is een stabiele organisatie die sinds 1983 actief is en meer dan 200 specialisten in dienst heeft. Wij staan garant voor de best mogelijke service, die u mag verwachten.
  • We hebben goed nagedacht over kwaliteit én milieu binnen al onze processen. Op die manier waarborgen we kwaliteit, verminderen we de milieudruk, houden we tempo in onze werkzaamheden en weet iedereen, ook de klant, precies wat er van hem of haar wordt verwacht.
  • U kunt uw zorgvuldig gemaakte keuze met een gerust gevoel onderbrengen bij ons. We ontvingen een zeer goede Dun & Bradstreet Rating voor onze financiële stabiliteit. Een gezonde basis, die sterk bijdraagt aan een goede en vruchtbare samenwerking.

Meer over Corporate

Gratis advies over Corporate? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

Microsoft Teams wordt de nieuwe Skype for Business

Microsoft Teams wordt de nieuwe Skype for Business

Betaalbaar & professioneel videovergaderen met Logitech

Betaalbaar & professioneel videovergaderen met Logitech

Wereldmarkt voor zakelijke video-diensten groeit naar USD 46,63 miljard in 2022

Wereldmarkt voor zakelijke video-diensten groeit naar USD 46,63 miljard in 2022

nieuws