Politie

Meldkamer

Optimale inrichting van uw meldkamers

Het continue monitoren van vitale processen, het overzicht behouden over verschillende informatiestromen die samenkomen en het op het juiste moment doorspelen van informatie aan de juiste persoon op de juiste plaats… Het is aan de orde van de dag in meldkamers.

BIS is specialist in de totaalinrichting van intelligente meldkamers, coördinatieruimtes, etc. Ruimtes waarin u het overzicht heeft en die zo zijn ingericht dat u razendsnel en uiterst efficiënt informatie van buitenaf verzamelen, visualiseren en verspreiden. Dankzij de optimale integratie van o.a. (interactieve) audiovisuele apparatuur, hoogwaardig meubilair en de juiste verlichting creëert u overzicht, precisie, snelheid en daadkracht. Precies wat u nodig heeft in situaties waarin elke seconde telt.

Interior Projects

Wij integreren alle apparatuur stijlvol en gebruiksvriendelijk tot één multifunctionele oplossing; interactieve whiteborden, touch LCD schermen, videowalls, projectoren, bedieningssystemen en videoconference units… Daarbij onderscheiden wij ons door de juiste afstemming tussen techniek en interieur, waardoor een ruimte rustig en strak oogt, hoe hectisch het er ook kan zijn.

Briefen, instrueren, interactief informatie delen tussen meerdere personen op verschillende locaties, terugkoppelen én communiceren met de pers... BIS maakt het mogelijk! Ongeacht de aangeleverde resolutie of beeldformaat. U bent van A tot Z ontzorgd.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Meldkamer? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches