ICT & Development

ICT & Development

ICT en Development. Twee begrippen, die letterlijk de kern raken van het primaire proces bij heel veel (zo niet: alle) organisaties. Ga maar na hoe onmisbaar ICT technologie inmiddels is. Niet alleen om je te ondersteunen en je leven en dat van je collega’s te veraangenamen, maar ook en juist om te zorgen dat het primaire proces altijd kan doorgaan.

Programmeren van maatwerk software en koppelingen

Of het nu gaat om planningsoftware bij een logistiek ondernemer of het ontsluiten van een EPD in de operatiekamer… overal is ICT van doorslaggevende betekenis. En zijn er situaties waarin de standaard ICT hard- en software geen oplossing biedt, dan is het natuurlijk mogelijk om maatwerk software en koppelingen te laten programmeren (development), zodat je ook in niet-standaard situaties of met een niet-standaard vraagstelling tóch geholpen kunt worden.

Veel ervaring in het ontwerp, uitrol, integratie, beveiliging, onderhoud en hosting van allerlei soorten ICT projecten

Omdat de audiovisuele oplossingen van BIS|Econocom een sterke ICT component hebben – denk bijvoorbeeld aan apparatuurbeheer via IP, videocommunicatie, narrowcasting en room management - heeft BIS|Econocom veel ervaring in het ontwerp, de uitrol, integratie, beveiliging, onderhoud en hosting van allerlei soorten ICT projecten, bij uiteenlopende organisaties. Wij zijn graag jouw partner voor bv. domotica en gebouwbeheer, wachtrijmanagement en ruimtereservering. Maar ook de aanleg van netwerken verzorgen wij graag; dat kan zowel op basis van een on-premise als hosted model.

Eigen development team

Daarnaast heeft BIS|Econocom een development team, waarin senior developers (hoogwaardige) maatwerkkoppelingen en eenvoudige plug-ins programmeren, die het gebruik van je ICT systemen vereenvoudigen en zo onmisbaar worden in het streven naar effectiviteit en kostenbesparing. Heb je een goed idee voor een app? BIS|Econocom ontwikkelt hem voor jou. Wil je een koppeling laten maken tussen een FMIS systeem en je informatieschermen? De developers van BIS|Econocom weten raad.

Kortom: BIS|Econocom is ook jouw partner voor ICT & Development trajecten.

Meer over ICT systemen & Development

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°