Referenties

Gemeente Zwolle

Videowall, raadzaal

“Door de prettige samenwerking met BIS is een efficiënte vergaderruimte gerealiseerd waar functionaliteit en interactiviteit centraal staan. BIS is voor ons een goede partner, die goede adviezen geeft, kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt.” – Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle biedt in de zeventien wijken huisvesting aan meer dan 120.000 inwoners. Om de juiste beslissingen voor hun gemeente te kunnen nemen, wilde de gemeente goed en effectief kunnen vergaderen.

discussiesystemen

BIS adviseerde een interactief touch scherm om in deze behoefte te voorzien. Via het schermoppervlak kunnen alle software applicaties met een vinger touch door de deelnemers bediend worden, waardoor eenvoud, efficiency en interactie tijdens vergaderingen, presentaties en brainstorm sessies worden bevorderd.

Omdat de gemeente Zwolle tevens veel waarde hecht aan duurzaam werken, is gekozen voor een energiezuinig 55 inch (140 cm) LED scherm. Verder is vanuit esthetisch oogpunt en ter voorkoming van val/struikelgevaar alle bekabeling onzichtbaar weggewerkt. Gebruikersgemak is geoptimaliseerd doordat gebruikers eenvoudig hun laptops en tablets ’kunnen aansluiten via de in de tafel geïntegreerde Cable Cubby. Een centraal bedieningssysteem maakt deze ruimte compleet.

vergaderruimte

Opnieuw heeft BIS een grote gemeente voorzien van ‘toekomst-proof’ oplossingen. Wij bedanken de gemeente Zwolle voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte