Referenties

Gemeente Rucphen

raadzaal

Gemeente Rucphen heeft eind vorig jaar zijn intrek genomen in een nieuw Dienstverleningscentrum, centraal tussen de vijf dorpskernen, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord en Zegge, die alle vijf bij deze gemeente horen.

Bij de ontwikkeling van het nieuwe Dienstverleningscentrum ging de gemeente op zoek naar een betrouwbare partner, die hen van A tot Z kon ondersteunen en ontzorgen bij de realisatie van allerlei typen audiovisuele oplossingen voor o.a. de Raadzaal, Burgerzaal, Centrale Hal en de ruim twintig vergader- en presentatieruimten (zoals spreekkamers, fractiekamers, collegekamers etc.). Op basis van het gedegen advies, de getoonde expertise tijdens het voortraject en de veelomvattende servicemogelijkheden werd BIS gevraagd deze prachtige opdracht uit te voeren.

Om eenvoudig, glashelder en voor iedereen zichtbaar in de Raadzaal te kunnen presenteren, is door de BIS adviseur ervoor gekozen om hier een videowall van maar liefst negen 60 inch displays (152 cm) te integreren; een bijzondere en zeer mooie oplossing voor grote ruimtes zoals de Raadzaal. Via een draadloos discussiesysteem zijn alle raadsleden en andere deelnemers aan vergaderingen en debatten goed verstaanbaar. Verder zorgt een hoogwaardig audiosysteem van BOSE voor heldere geluidsweergave en wordt alle geïntegreerde apparatuur aangestuurd en bediend met behulp van een veelzijdig AMX besturingssysteem.

Ook de Burgerzaal en de Centrale Hal zijn door BIS voorzien van krachtige audiovisuele apparatuur, waaronder audiosystemen en aansturing via AMX control panels. De meer dan twintig vergader- en presentatieruimten zijn - met het oog op effici├źnte, interactieve en overtuigende vergaderingen, presentaties en brainstormsessies - ingericht met onder andere interactieve Samsung displays, waarop eenvoudig diverse bronnen aangesloten kunnen worden. In deze ruimten staan Extron MLC knoppenpanelen garant voor gebruiksvriendelijke bediening van de apparatuur.

vergaderuimte

Inmiddels zijn alle audiovisuele oplossingen in gebruik genomen en is de Gemeente Rucphen bijzonder tevreden over de gerealiseerde mogelijkheden om effectief te kunnen vergaderen, presenteren en informeren. BIS dankt de Gemeente Rucphen voor het vertrouwen en de prachtige opdracht en wenst alle betrokkenen veel goede jaren in hun nieuwe Dienstverleningscentrum.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte